Skip to main content

CELEBS

Μαρία Μενούνος - Κέβιν Αντεργκάρο: Βάφτισαν την κόρη τους Αθηνά - Αλεξάνδρα

Το ελληνικό γλέντι και οι λαμπεροί καλεσμένοι



Τη μονάκριβη κόρη τους, την οποία απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρα στις 23 Ιουνίου του 2023, βάφτισαν η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο.

Pixel

Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο της πολυτελούς κατοικίας του ερωτευμένου ζευγαριού με τη νεοφώτιστη να παίρνει δύο ονόματα Αθηνά - Αλεξάνδρα.

Ακολούθησε παραδοσιακό ελληνικό γλέντι με την παρουσιάστρια και τον αγαπημένο της να σέρνουν πρώτοι τον χορό και τους καλεσμένους τους να ακολουθούν.

Pixel

Στο πάρτι που στήθηκε έξω από το σπίτι της οικογένειας το «παρών» έδωσαν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους η Καλομοίρα και η Μαριέττα Χρουσαλά συνοδευόμενες από τους συζύγους τους, Γιώργο Μπούσαλη και Λέοντα Πατίτσα.

Για την ιδιαίτερη περίσταση, η Μαρία Μενούνος είχε επιλέξει λευκό φόρεμα με λαιμόκοψη, ενώ το μακιγιάζ της ήταν σε γήινους τόνους.

Η ίδια δε σταμάτησε ούτε λεπτό να διασκεδάζει και να αναρτά στιγμιότυπα στα social media. Σε ένα από αυτά μάλιστα τη βλέπουμε να χτυπά παλαμάκια στον πατέρα της κ. Κώστα που χόρευε ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους της επιτυχίας «Δεν θέλω τέτοιους φίλους». Ενώ σε ένα άλλο την Καλομοίρα να παίρνει το μικρόφωνο και να της αφιερώνει ένα τραγούδι.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Το πρώτο pregnancy look της Hailey Bieber είναι εμπνευσμένο από μια τάση των zeros που μας έχει μείνει αξέχαστη

Δείτε την εμφάνιση της εγκυμονούσας Hailey Bieber, που μας γυρνά πίσω στον χρόνο