CELEBS
Κατερίνα Λέχου: «Ο έρωτας κάποια στιγμή αυτοκτονεί»
Σημασία γι΄αυτή έχει να υπάρχουν εκλάμψεις από έρωτα στο ζευγάρι
Η Κατερίνα Λέχου σε πρόσφατη συνέντευξή της ρωτήθηκε αν είναι ερωτευμένη με τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη, με τον οποίο είναι ζευγάρι επτά χρόνια και δύο χρόνια παντρεμένοι, εκφράζοντας την άποψη ότι ο έρωτας κάποια στιγμή ούτως ή άλλως αυτοκτονεί.
Aποσπάσματα της συνέντευξής της στο περιοδικού You:
Είστε ερωτευμένη ακόμα με το σύζυγό σας;
«Η σχέση δύο ανθρώπων είναι μια κυμαινόμενη κατάσταση, πότε απομακρύνεσαι λίγο, πότε έρχεσαι ξανά κοντά, πότε κάτι άλλο βγαίνει από την επιφάνεια. Είναι ζωντανός οργανισμός, έχει την έκπληξη και αυτό μου αρέσει».
Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;
«Ο έρωτας θα αυτοκτονήσει έτσι και αλλιώς και θα σκοτωθεί. Είτε είσαι παντρεμένος είτε είσαι ανύπαντρος. Μετά από δυο, τρία, πέντε χρόνια που είσαι με έναν άνθρωπο, άλλα πράγματα βγαίνουν. Η σχέση ενός ζευγαριού, πρέπει να έχει εκλάμψεις έρωτα. Εκεί που νομίζεις ότι τελειώνει, κάτι συμβαίνει και ξαναζωντανεύει. Είναι κάτι φοβερό. Αυτά που λένε βάλε νεγκλιζέ και άναψε κεριά είναι βλακείες. Δεν τα πιστεύω. Αν ήταν θα το είχαμε λύσει το θέμα. Απλώς οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση, η σχέση δεν είναι κάτι κεκτημένο, πρέπει να προσπαθήσεις για να την κρατήσεις».
SELECTIONS
-
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου;












