CELEBS
Πέθανε γνωστός ηθοποιός - Βρέθηκε αναίσθητος στο κέντρο της Αθήνας
Τελευταίος του ρόλος ήταν στις Άγριες Μέλισσες
Μια πολύ δυσάρεστη ανακοίνωση έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τα προσωπικά του social media το βράδυ της Παρασκευής. Ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, έκανε γνωστό ότι ο ηθοποιός Κωστής Νομικός βρέθηκε αναίσθητος στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας, η τελευταία εμφάνιση του Κωστή Νομικού ήταν σε έναν μικρό ρόλο στη σειρά Άγριες Μέλισσες.
«Με μεγάλη θλίψη βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την αποχώρηση από την ζωή ενός αγαπημένου φίλου, εκλεκτού μέλους του ΤΑΣΕΗ, ευαίσθητου ανθρώπου και ωραίου τραγουδιστή. Βρέθηκε χθες δυστυχώς αναίσθητος σε δρόμο του κέντρου. Ο Κωστής μας δεν είναι πια μαζί μας. Κωστής Νομικός… Του άρεσε να φωτογραφίζεται με όλους τους ηθοποιούς, φοβερός θεατρόφιλος, δεν άφηνε παράσταση, αγωνιστής, πάντα στις πορείες και στις διαμαρτυρίες υπέρ των νέων ηθοποιών και η επιθυμία του ήταν να συμμετέχει σε παραστάσεις.. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν σε ένα μικρό χαρακτηριστικό ρόλο στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ. Καλό ταξίδι Κωστή μου…» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου; -
Η τέχνη του self tanning ή αλλιώς το μυστικό μου για αψεγάδιαστο φυσικό μαύρισμα πριν από τις διακοπές














