CELEBS
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η αποκάλυψη για τη σχέση με τον Αλέξανδρο Ωνάση
«Όταν πήγε να με φιλήσει για πρώτη φορά, έτρεμε...»
Μια φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν, όπου η Ζωζώ Σαπουντζάκη ποζάρει παρέα με τον γιο του Αριστοτέλη Ωνάση, Αλέξανδρο, εντοπίσαμε στο προφίλ Elena’s Diary Blog στο Instagram.
Σε αυτήν βλέπουμε τη «βασίλισσα της νύχτας» σε νυχτερινό κέντρο τη δεκαετία του '60, μαζί με τον Αλέξανδρο Ωνάση.

Ο γιος του Έλληνα μεγιστάνα ήταν ένας από τους μεγαλύτερους fans της γνωστής performer που «έσκιζε» στις πίστες. Μάλιστα, για ένα χρονικό διάστημα η Ζωζώ Σαπουντζάκη διατηρούσε σχέση μαζί του, όπως κατά καιρούς έχει αποκαλύψει η ίδια.
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η ιστορία πίσω από τη σπάνια φωτογραφία
«Ζωζώ Σαπουντζάκη & Αλέξανδρος Ωνάσης σε νυχτερινό κέντρο της δεκαετίας του '60: "Ο Αλέξανδρος ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί! Θυμάμαι τότε ερχόταν ο πατέρας του στο μαγαζί συνεχώς. Ο Αλέξανδρος τότε ήταν μαθητής", έχει διηγηθεί η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τη γνωριμία της με τον νεαρό γιο του Ωνάση με τον οποίο είχε δεσμό, σύμφωνα πάντα με τις διηγήσεις της διαχρονικής σταρ.
«Είχε έρθει, λοιπόν, ένα βράδυ με τον κολλητό του τον Βερνίκο στο κέντρο όπου εμφανιζόμουν εγώ, στην Πεταλούδα, στην πλατεία Αμερικής. Βγήκα, τραγούδησα κι ο νεαρός Ωνάσης δε σταματούσε να ανοίγει σαμπάνιες και να πετάει λουλούδια. Όταν τέλειωσα το σόου, με παίρνει αγκαλιά. Κι άρχισε να μου μιλάει, ώρες ολόκληρες. Από την επομένη ο Αλέξανδρος ερχόταν στο σπίτι μου με σοφέρ με έπαιρνε και πηγαίναμε για ψάρι στου Αντωνόπουλου. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα λόγια που μου έλεγε για τα παιδικά του χρόνια, για την Κάλλας κι ότι δεν τη χώνευε, αλλά και τα δάκρυα που έτρεχαν από τα ματάκια του συχνά-πυκνά για τη μάνα του, τότε που είχε χωρίσει με τον πατέρα του. Ο Αλέξανδρος ήταν ένα άβγαλτο παιδί γεμάτο συναισθήματα. Νεανικά συναισθήματα. Όταν πήγε να με φιλήσει πρώτη φορά, έτρεμε», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης.
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου; -
Η τέχνη του self tanning ή αλλιώς το μυστικό μου για αψεγάδιαστο φυσικό μαύρισμα πριν από τις διακοπές














