Skip to main content

CELEBS

Μαρία Κορινθίου για χωρισμό: «Με τον Γιάννη δεν έχουμε ανακοινώσει τίποτα»

Δε μένουν πια στο ίδιο σπίτι - Το κοινό επαγγελματικό βήμα



Την πρώτη δημόσια εμφάνιση έκανε η Μαρία Κορινθίου μετά την είδηση ότι χώρισε με τον Γιάννη Αϊβάζη μετά από 17 χρόνια σχέσης.

Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών τη ρώτησαν για το διαζύγιο και η ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει.

«Δεν είναι ώρα! Δε θα συζητήσω τίποτα απ’ όλα αυτά τώρα, γιατί δεν είναι η ώρα. Είναι κάτι πολύ σημαντικό!», είπε αρχικά.

«Πώς είσαι τον τελευταίο καιρό;», ρώτησε η ρεπόρτερ, με τη Μαρία Κορινθίου να κάνει μια μικρή παύση και να βάζει τα γέλια. «Γλυκούλα μου! Είμαι καλά», είπε.

Η Μαρία Κορινθίου είπε στη συνέχεια: «Με τον Γιάννη δεν έχουμε ανακοινώσει τίποτα. Ποιος έχει ανακοινώσει; Τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση; Όχι!».

Κλείνοντας, η Μαρία Κορινθίου ανέφερε: «Δε θα τοποθετηθώ! Θα τοποθετηθώ όταν θα έρθει η ώρα. Δεν είναι ώρα εδώ πέρα, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είναι η ζωή μου, είναι η οικογένειά μου και αυτή τη στιγμή δεν είναι ώρα. Θα απαντήσω σε όλα όταν έρθει η ώρα».

Για 17 χρόνια η Μαρία Κορινθίου κι ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν αχώριστοι! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Ο χωρισμός, η συνεργασία και το νέο ξεκίνημα

Τον Οκτώβριο θα ανέβουν μαζί στη σκηνή για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «Ο τελευταίος χορός» σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ.

Είναι κάτι που είχαν αποφασίσει να κάνουν πριν από τον χωρισμό τους και αισθάνονται τόσο καλά με αυτή την απόφασή τους, ώστε δεν έχουν λόγο να ακυρώσουν τη συνεργασία.

Το γεγονός ότι στο έργο οι δύο πρωταγωνιστές αγαπιούνται , αλλά καλούνται να αντιμετωπίσουν τη φθορά που φέρνει στη σχέση τους η ισοπεδωτική καθημερινότητα που καταργεί τον δυναμισμό του έρωτα, έκανε πολλούς να σκεφτούν πως η είδηση του χωρισμού τους, σε συνάρτηση με την ομοιότητα της κατάστασης που βίωσαν στη ζωή τους πρόσφατα, ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο για την προώθηση της παράστασης.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

ΣΠΙΤΙ

Η μέθοδος Sudoku για το πακετάρισμα ταξιδιού

Η viral μέθοδος Sudoku υπόσχεται 27 σύνολα από μόλις εννέα ρούχα, με τάξη αντί για χάος.

Best of Network