CELEBS
Θοδωρής Αθερίδης: «Το περιμέναμε» - Μίλησε για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη
Η στήριξη στη σύντροφό του, Σμαράγδα Καρύδη
Την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του «πεθερού» του, Ντίνου Καρύδη, έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο ηθοποιός και δημιουργός βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου προγράμματος της ΕΡΤ το βράδυ της Τετάρτης, όπου τον συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες.
Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Το Πρωινό φορώντας... το κράνος του, μίλησε για τη μεγάλη απώλεια του πατέρα της συντρόφου του, Σμαράγδας Καρύδη.

«Περάσαμε δύσκολα αυτές τις μέρες. Η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε λίγο, ήμασταν προετοιμασμένοι», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Με ψυχραιμία τα αντιμετωπίζουμε όλα ένα ένα. Στηρίζω τη Σμαράγδα... Έτσι δεν πρέπει;».
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου; -
Η τέχνη του self tanning ή αλλιώς το μυστικό μου για αψεγάδιαστο φυσικό μαύρισμα πριν από τις διακοπές













