CELEBS
Κατερίνα Καινούργιου: H selfie με τον Κωνσταντίνο Αργυρό από τον Βόλο
Στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης
Στον Βόλο βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης.
Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε το «σήμα» για τη φωταγώγηση του δέντρου, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεσήκωσε με τις μεγάλες του επιτυχίες το πλήθος κόσμου που έδωσε το «παρών» στο event.
Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Βόλου, περιλάμβανε εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, μουσική και χορευτικές παραστάσεις που πρόσθεσαν μαγεία στη βραδιά. Η παραλία του Βόλου γέμισε από κόσμο και τα vibes ήταν πολύ γιορτινά.
Mάλιστα, μετά το πέρας της εκδήλωσης Κατερίνα Καινούργιου και Κωνσταντίνος Αργυρός απόλαυσαν ο ένας την παρέα του άλλου με την παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» να δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο instagram μια selfie τους, στην οποία ποζάρουν χαμογελαστοί.
Δείτε τη φωτογραφία:
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου;














