Skip to main content

CELEBS

Κατερίνα Στικούδη «Κάποιες κυρίες καλοπροαίρετα μου είπαν "τι ωραίο μωράκι αλλά είναι λίγο τσουπωτό"»

H εκρηκτική εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στο The 2Night Show και η εκ βαθέων συζήτηση για τη μητρότητα. 



Η Κατερίνα Στικούδη διανύει μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο στη ζωή της μετά την έλευση των δύο της παιδιών καθώς επέστρεψε δυναμικά καλλιτεχνικά και παράλληλα απολαμβάνει τις χαρές της μητρότητας. Η καλλιτέχνιδα βρέθηκε στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και σχολίασε το πώς βιώνει τη μητρότητα αλλά και την κριτική που έχει λάβει για τα παιδιά της. 

«Δεν θέλω να θυμώνω με αυτά, μου φαίνεται αστείο τώρα που το ξανασκέφτομαι. Ήμουν έξω από μια πλαζ στη Βάρκιζα, περίμενα να μπω μέσα. Καλοπροαίρετα μου είπαν τι ωραίο μωράκι, α είναι τσουπωτό. Έχουμε την αίσθηση ότι τα μωρά δεν ακούνε, καταλαβαίνουν την ενέργειά μας, όλα τα νιώθουν. Δεν μπορούμε ένα μωράκι να το πούμε χοντρό. Ο καθένας θα είναι όπως θέλει, θα παχαίνει όσο θέλει, θα χάνει όποτε θέλει. Το bulling στα μωρά είναι πολύ περίεργο».

Αναφορικά με την κριτική που έχει λάβει για το θηλασμό, η τραγουδίστρια είπε «Καλά τι έχει το γάλα σου; Θα κρίνουνε και το γάλα μας τώρα», ενώ  αποκάλυψε ότι θηλάζει ακόμα δημόσια.

Η καλλιτέχνιδα ρωτήθηκε επίσης για την νέα καθημερινότητά της με τα δύο της μωράκια και για τη σχέση της με τον σύζυγό της μετά την γέννηση των παιδιών τους «Για μας δεν υπάρχει πρωί, μεσημέρι, απόγευμα υπάρχει μόνο μέρα. Έχουμε φοβερό συνδυασμό. Βοηθάει κιόλας ο Βαγγέλης, έρχεται αναλαμβάνει είναι καταπληκτικός».

Τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο σύζυγός της είναι πολύ υποστηρικτικός μιλώντας με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνον «Δεν είναι μόνο οι δικές μας ορμόνες που δεν είμαστε καλά και οι άντρες αγχώνονται οπότε και οι δύο σύντροφοι πρέπει να το βρούμε. Εγώ ένιωσα ότι αν αυτός ο άνθρωπος δεν είναι δίπλα μου δεν θα ήμουν καλά. Τη στιγμή που δεν αισθάνομαι καλά έρχεται σαν από μηχανής Θεός και με απελευθερώνει, από τις σκέψεις μου, από όλα».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

ΣΠΙΤΙ

Η μέθοδος Sudoku για το πακετάρισμα ταξιδιού

Η viral μέθοδος Sudoku υπόσχεται 27 σύνολα από μόλις εννέα ρούχα, με τάξη αντί για χάος.

Best of Network