CELEBS
Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μιλά για τις σχέσεις του με τη Μαρία Μπακοδήμου μετά το διαζύγιο
«Η σχέση έχει περάσει από πολλά κύματα».
Τον Δημήτρη Αργυρόπουλο συνάντησε η κάμερα «Πρωινού ΣουΣού» και εκείνος μίλησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην κριτική επιτροπή του My Sryle Rocks αλλά και για τη σχέση του με την μητέρα των παιδιών του, Μαρία Μπακοδήμου.
«Με τη Μαρία είμαστε και φίλοι εκτός από γονείς. Η σχέση μας έχει περάσει από σαράντα κύματα, οπότε έχει τσεκαριστεί. Ο καθένας έχει το δικό του αξιακό σύστημα, αλλά μας ενώνει η οικογένεια και τα παιδιά πολύ περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο» παραδέχθηκε, αρχικά, ο γνωστός εκδότης.
«Δεν ήταν εύκολο να φτάσει η σχέση μας σε αυτό το επίπεδο, χρειάζεται υπομονή και αλήθεια», συμπλήρωσε. «Το My Style Rocks ήταν ωραία εμπειρία, αλλά δεν θα το έκανα ξανά. Οι άνθρωποι είναι τοξικοί, όχι η τηλεόραση», επεσήμανε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.
Δείτε το απόσπασμα εδώ στο 2:19:53.
SELECTIONS
-
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου; -
Η τέχνη του self tanning ή αλλιώς το μυστικό μου για αψεγάδιαστο φυσικό μαύρισμα πριν από τις διακοπές












