Skip to main content

CELEBS

Klavdia: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά τη νίκη στον ελληνικό τελικό

H «Αστερομάτα» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 69ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μουσικής.



Η Κλαυδία αναδείχθηκε νικήτρια του ελληνικού τελικού για τη Eurovision 2025 με το τραγούδι «Αστερομάτα». Η νεαρή τραγουδίστρια, ιδιαίτερα δημοφιλής στο TikTok με 200.000 ακολούθους, έχει ξεχωρίσει με τα covers της, κερδίζοντας την προσοχή της διεθνούς pop star, Christina Aguilera. Μάλιστα, το 2023 τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης καλλιτέχνιδας στα Super Music Awards της Κύπρου.

Μετά τη νίκη της, η Κλαυδία δήλωσε συγκινημένη: «Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη, θέλω να βγω έξω και να φωνάζω "ευχαριστώ" παντού, σε όλη την Ελλάδα με ένα μεγάφωνο. Νιώθω τεράστια ανακούφιση, δεν μπορώ να πω ψέματα. Είναι κάτι που φανταζόμουν να συμβαίνει πάρα πολύ καιρό. Ήλπιζα να συμβεί κάποια στιγμή. Ανυπομονούσα πολύ για αυτό.

Δεν είχε σημασία τι έλεγαν τα προγνωστικά, δεν το περίμενα. Όλα κρίνονται στο live. Κάποιος μπορεί να έχει μια κακή στιγμή. Ήθελα να προετοιμάσω τον εαυτό μου αρνητικά επίτηδες, ώστε να μην μου κακοφανεί αν δεν περάσω. Μακάρι, παιδιά, να πάω στην Ευρώπη και να τους βάλω τα γυαλιά! Τα αγαπώ πάρα πολύ και η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα λίγο γιατί μου έπεσαν δυο τρεις φορές και φοβόμουν μην βγω χωρίς γυαλιά, πρέπει να πάω να πάρω 5 – 6 ακόμα», συμπλήρωσε.

Η εμφάνισή της στον ελληνικό τελικό χαρακτηρίστηκε από ατμοσφαιρική σκηνοθεσία με φώτα και καπνούς, ενισχύοντας τη συναισθηματική ένταση του τραγουδιού.

Η Κλαυδία, με την «Αστερομάτα», θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2025, ελπίζοντας να συνεχίσει την παράδοση επιτυχιών της χώρας στον διαγωνισμό.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

ΣΠΙΤΙ

Η μέθοδος Sudoku για το πακετάρισμα ταξιδιού

Η viral μέθοδος Sudoku υπόσχεται 27 σύνολα από μόλις εννέα ρούχα, με τάξη αντί για χάος.

Best of Network