Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Είναι oξύμωρο να θες να βγάλεις λεφτά από την τέχνη»

Δεν θέλει να παίρνει αλλά ούτε να δίνει συμβουλές

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Τον λόγο που δεν ακούει κριτικές για τη δουλειά του αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός, Θεοχάρης Ιωαννίδης, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων οξύμωρο το γεγονός να προσπαθείς να βγάλεις λεφτά από την τέχνη.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε στο My Tv:

Τι σχόλια και κριτικές δέχεσαι για τους ρόλους σου;

«Μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος. Παίρνω συγκινητικά λόγια και μιλάω για τους ανθρώπους των οποίων εγώ ζητάω τη γνώμη. Όσον αφορά τις υπόλοιπες κριτικές, και να με ρωτήσεις, δεν ξέρω τι έχουν πει για μένα. Δεν παρακολουθώ κριτικές από ανθρώπους των οποίων η γνώμη δεν με ενδιαφέρει».

Σε επηρεάζουν;

«Όχι, απλά επειδή και εγώ δεν δίνω συμβουλές σε ανθρώπους που δεν με ενδιαφέρουν. Η κριτική είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα και είναι πάντα σχετική και υποκειμενική. Οπότε θέλω να μη βλέπω καλοπροαίρετα, γιατί το άλλο δεν είναι κριτική για μένα. Είναι κακία. Είμαι έτσι γιατί αλλιώς φοβάσαι πάντα τι θα πουν. Έτσι προστατεύεις τον εαυτό σου. Από την άλλη, στον χώρο όπου είμαστε θέλεις να πουλήσεις τέχνη και το κάνεις με χρήματα. Η απόλυτη ανισορροπία. Να θες να βγάλεις λεφτά μέσα από την τέχνη. Είναι οξύμωρο, επειδή στην Ελλάδα είμαστε ταυτόχρονα επιχειρηματίες του εαυτού μας. Είναι άγριο και άχαρο αυτό. Αυτό είναι ο νόμος της ζούγκλας».

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares