Skip to main content

CELEBS

Τραϊάνα Ανανία: Οι «αιχμές» για τα «αίσχη» στο χριστιανικό σχολείο που έχει φοιτήσει

Νέοι υπαινιγμοί της ηθοποιού για την τραυματική της εμπειρία. 



Η Τραϊάνα Ανανία βρέθηκε στo πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα και ρωτήθηκε αναφορικά με την επίθεση στην έκθεση ζωγραφικής της εθνικής πινακοθήκης από τον βουλευτή της ΝΙΚΗΣ. Η ηθοποιός επεσήμανε την λογοκρισία που ασκείται στην τέχνη αλλά έθιξε επίσης και τα «εγκλήματα» που μπορεί να γίνουν στο βωμό της θρησκείας. 

Μάλιστα, η καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε στις αυστηρές αρχές του χριστιανικού σχολείου στο οποίο είχε φοιτήσει αλλά άφησε αιχμές για τα όσα συνέβαιναν εκεί. 

«Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τίποτα στην τέχνη. Έχω τελειώσει χριστιανικό σχολείο. Μετά από το πρώτο που είχα πάει ήταν το Δελασάλ. Το πρώτο που είχα πάει το δημοτικό, ήταν καθαρά χριστιανικό. Στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Είναι πολύ γνωστό για κακούς λόγους παλαιότερα. Είχε και μοναχές και μοναχούς. Το θέμα είναι τι κάνεις στο όνομα της πίστης. Αν τους τιμωρείς επειδή φορέσανε τζιν, αν τους χτυπάς γι' αυτό δεν είσαι χριστιανικό σχολείο. Έχουν γίνει τα αίσχη, μην φωτογραφίσουμε τώρα. Εγώ μιλάω για μια εμπειρία που είχα εγώ πριν από πολλά χρόνια. Μια προσοχή σε όλες αυτές τις ομάδες που έχουν από πάνω μια ομπρέλα θρησκείας». 

Πριν από λίγο καιρό η Τραϊάνα Ανανία είχε σοκάρει την κοινή γνώμη όταν αποκάλυψε στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη ότι βίωσε παρενόχληση στο πλαίσιο μιας εξομολόγησης «Στο πλαίσιο μιας εξομολόγησης, εξομολόγησης κανονικής, που πας και εξομολογείσαι στον ιερέα, είχα βιώσει στύση από τον ιερέα. Δεν ήταν ακριβώς ο ιερέας του σχολείου, αλλά της κοινότητας μέσα από το σχολείο που είχε προκύψει. Είχα βιώσει αυτό», είχε δηλώσει τότε η Τραϊάνα Ανανία.

 

«Πώς τον λένε δεν θυμάμαι, ποιος είναι δεν θυμάμαι, δεν μπορώ να πω ποιος είναι, αλλά αυτό έχει γίνει. Δεν ήμουν μέσα στο σχολείο όταν συνέβη αυτό, ήμουν σε μια δραστηριότητα του σχολείου», συμπλήρωσε.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

ΣΠΙΤΙ

Η μέθοδος Sudoku για το πακετάρισμα ταξιδιού

Η viral μέθοδος Sudoku υπόσχεται 27 σύνολα από μόλις εννέα ρούχα, με τάξη αντί για χάος.

Best of Network