CELEBS
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Tο total denim look της και η τσάντα Hermès Birkin
Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στο γήπεδο!
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πέρασε το απόγευμα της Κυριακής της παρακολουθώντας έναν αγώνα μπάσκετ με τον γιό της. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ με σκοπό να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, τον οποίο και κέρδισε ο πρώτος.
Για τη χαλαρή αυτή βόλτα επέλεξε ένα από τα πιο διαχρονικά και fail-safe casual looks, το λεγόμενο canadian tuxedo ή αλλιώς total denim. Για το κάτω μέρος επέλεξε ένα flared παντελόνι με τσάκιση ενώ για το πάνω διάλεξε ένα denim jacket με παιχνιδιάρικα prints. Αυτό που τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα ήταν η τσάντα της. Η πρώην παρουσιάστρια κρατούσε στα χέρια της μια Hermès Birkin σε μουντή μπλε απόχρωση.
Όμως, μια τέτοια τσάντα δεν την κρατάς μόνο μια φορά. Στην πρόσφατη selfie της στο ασανσέρ, την είδαμε να την συνδυάζει με το καθημερινό αθλητικό της outfit.

SELECTIONS
-
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου;













