Skip to main content

CELEBS

Μιχάλης Μαρίνος: «Ακόμη περνάω μια εφηβεία γιατί σε μένα ξεκίνησε αργά»

Οι γονείς του τον έσπρωχναν να βγει από το... καβούκι του


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Μιχάλης Μαρίνος, μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια και το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε, επισήμανε ότι η εφηβεία δεν τον έχει... εγκαταλείψει ακόμα.

«Δεν μεγάλωσα με αυστηρότητα, αλλά με κανόνες και πολλή αγάπη. Υπήρχε πάντα μια ισορροπία ανάμεσα στους κανόνες και εμπιστοσύνη από την πλευρά των γονιών μου στη διαχείριση της ελευθερίας μου. Και μπορώ να πω πως είχα αρκετή. Ωστόσο, μέχρι τα 18 μου που έφυγα από σπίτι για σπουδές, ήμουν ένα κλειστό και συνεσταλμένο παιδί. Πέρασα την εφηβεία μου πολύ αργότερα μετά τα 18, στα 20-25 και στα 30.Ίσως ακόμη περνάω μια εφηβεία γιατί ξεκίνησε αργά. Μέχρι τότε ήμουν εσωστρεφής. Πάντα με έσπρωχναν οι γονείς μου να βγω από το καβούκι μου και να κάνω πράγματα. Όταν πέρασα στην ΑΣΟΕΕ και ήρθα από την Αλεξανδρούπολη στην Αθήνα, πήρα τα πράγματα στα χέρια μου», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός ΟΚ.

Όσο για το πώς εκδήλωσε την καθυστερημένη εφηβεία του, τόνισε: «Βρέθηκα από μια κλειστή κοινωνία σε μια μεγάλη πόλη, έμεινα μόνος και άρχισα να κινούμαι σε έναν χώρο με πολύ κόσμο και με συνείδηση ότι δεν μου αρέσει η εσωστρέφεια μου. Ίσως έφτασα στο άλλο άκρο, μέχρι να ισορροπήσω και να βάλω μια τάξη. Στην καθυστερημένη εφηβεία μου, θυμάμαι πολλές φόρες να ξενυχτάω μέχρι το πρωί, να είμαι σε ένα μπαρ και να πηγαίνω σχεδόν άυπνος στη σχολή. Αυτό τώρα αν μου το έλεγαν, δεν θα το έκανα με τίποτα. Αν δεν κοιμηθώ, μου είναι αδύνατον να λειτουργήσω».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

Προτεινόμενα

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας