CELEBS
Μάνος Παπαγιάννης: O εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου
Η πολυαναμενόμενη δίκη του ηθοποιού συνεχίστηκε σήμερα!
Σε εξέλιξη βρίσκεται σήμερα, Τρίτη 27 Μαΐου, η δίκη του Μάνου Παπαγιάννη για το περιστατικό ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου, το οποίο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πετάει – Πετάει» στο θέατρο Χυτήριο το 2018. Ο ηθοποιός έδωσε το «παρών» στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, με τον εισαγγελέα να εισηγείται την ενοχή του.
Ο εισαγγελέας, δήλωσε: «Προκύπτει πως με ένταση ο κατηγορούμενος μπήκε στο καμαρίνι της Σοφίας Παυλίδου. Ο κατηγορούμενος απώθησε την εγκαλούσα. Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι την απώθησε. Και τα τρία ιατρικά έγγραφα που προσκομίστηκαν από την Σοφία Παυλίδου προκύπτει ότι η εγκαλούσα έχει σωματικές βλάβες. Επομένως, η ενέργεια του κατηγορούμενου είχε αποτέλεσμα να προκληθούν βλάβες στην Σοφία Παυλίδου.
Κατά την κρίση μου δεν κρίνεται πειστική η κατάθεση του εργαζόμενου του θεάτρου ο οποίος ουσιαστικά κατέθεσε πως δεν συνέβη τίποτα . Η εγκαλούσα όμως δεν γίνεται να χτύπησε μόνη της ή να έπεσε μόνη της. Ακόμη δεν κρίνεται πειστικός ο ισχυρισμός του κατηγορούμενου ότι οι πρώην συνάδελφοι του έστησαν σκευωρία σε βάρος του αφού, όπως μας κατατέθηκε εδώ, κανείς δεν είχε προηγούμενα με κανέναν. Προτείνω την ενοχή του όπως και πρωτόδικα».
Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό, όταν ο Μάνος Παπαγιάννης άκουσε την πρόταση του εισαγγελέα γύρισε και έκλεισε το μάτι στη σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη.
SELECTIONS
-
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου; -
Η τέχνη του self tanning ή αλλιώς το μυστικό μου για αψεγάδιαστο φυσικό μαύρισμα πριν από τις διακοπές













