CELEBS
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποχαιρετά την Κατερίνα Γιουλάκη με τα πιο συγκινητικά λόγια
Με έναν πιο προσωπικό και συγκινητικό τόνο ξεκίνησε τη σημερινή εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ο Φώτης Σεργουλόπουλος, τη Δευτέρα 16 Ιουνίου. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την απώλεια της πολυαγαπημένης του θείας, της αξέχαστης Κατερίνας Γιουλάκη.
Ο παρουσιαστής, εμφανώς φορτισμένος, επέλεξε να κάνει ένα διαφορετικό άνοιγμα στην εκπομπή, τιμώντας τη μνήμη της. Ανέφερε πως η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, όπως ακριβώς είχε επιθυμήσει η ίδια.
«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς – και για μένα προσωπικά. Ευχαριστώ όλους όσοι έστειλαν τα συλλυπητήριά τους. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τη Finos Film, το Mega και τον Γιώργο Γαλίτη για τα υπέροχα αφιερώματα και τις αναφορές τους στα social media», είπε συγκινημένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος.
Μιλώντας για τη θεία του, τόνισε πως η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια φυσιογνωμία με ξεχωριστή θέση όχι μόνο στη δική του ζωή, αλλά και στις καρδιές όλων μας. «Το συζητούσα με έναν φίλο δημοσιογράφο… Τελικά, τη θεία μας τη χάσαμε όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Με μια τρυφερή αναφορά, υπενθύμισε τον ρόλο που συχνά ενσάρκωνε στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο: εκείνον της “θείας” – της φιγούρας που βρίσκεται πάντα δίπλα μας στις χαρές και τις δυσκολίες, που προσφέρει συμβουλές, αγάπη και, καμιά φορά, γίνεται και συνένοχος στις μικρές σκανταλιές.
Μια αποχαιρετιστήρια στιγμή γεμάτη αγάπη, νοσταλγία και ευγνωμοσύνη για μια γυναίκα που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στον ελληνικό πολιτισμό – και σε τόσες οικογενειακές μας αναμνήσεις.
SELECTIONS
-
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου;













