Λούκας Γιώρκας: «Δεν περίμενα ότι θα πάρει τέτοια δημοσιότητα η σχέση μου με την Έλενα»

Προσπαθεί να μην επηρεάζεται από τα δημοσιεύματα

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για τη σχέση του με την Έλενα Ράπτη μίλησε στο περιοδικό Hello ο Λούκας Γιώρκας, αποκαλύπτοντας ότι δεν περίμενε να πάρει τέτοια δημοσιότητα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κύπριος τραγουδιστής:

Για τη σχέση μου με την Έλενα Ράπτη θα ήθελα να μας μιλήσεις...

«Με το χέρι στην καρδιά, δεν περίμενα ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις. Από εκεί και πέρα, δεχόμαστε ό,τι συμβαίνει, πάντα όμως προσηλωμένοι στη δουλειά μας, γιατί είμαστε και οι δύο επαγγελματίες».

Ενάμιση χρόνο μετά, πως νιώθεις όταν βλέπεις τις ιδιωτικές σας στιγμές στα εξώφυλλα των lifestyle περιοδικών και εφημερίδων;

Δεν τα βλέπω, όμως ενημερώνομαι. Σέβομαι τη δουλειά σας, αλλά προσπαθώ να μην επηρεάζομαι γιατί, ξέρεις, δεν είναι πάντα τόσο καλά.

Μου θυμίζετε τους σταρ στο εξωτερικό που είναι σίγουροι για τη σχέση τους και δεν την κρύβουν από τον φωτογραφικό φακό, βιώνοντας τη χαλαρά και απενεχοποιημένα.

Σε ποια σιγουριά αναφέρεσαι; Σαν άνθρωπος δεν παίρνω τίποτα σαν δεδομένο και πιστεύω ότι πάντα πρέπει να προσπαθείς για τα πράγματα που αγαπάς.

Εννοώ ότι είναι μια σταθερή στο χρόνο σχέση.

Πιστεύω ότι τη φυσιολογικότητα αυτή που ανέφερες τη θέλουμε και την επιδιώκουμε να υπάρχει. Από εκεί και πέρα, στο πλαίσιο της αναγνωρισιμότητας, προσπαθώ βάσει αυτών που γνωρίζω ν' απασχολώ με την επαγγελματική μου δραστηριότητα. Τώρα, πρώτη φορά μου συμβαίνει ν' απασχολώ με την προσωπική μου ζωή και, εντάξει, προσπαθώ να διαχειριστώ. Είμαστε δύο επαγγελματίες που κάνουμε μια δουλειά και θέλουμε να την προβάλλουμε και να προχωρήσουμε μέσα απ'αυτήν.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares