Skip to main content

CELEBS

Γιατί ο Molder των X-Files τα έβαλε με τον Bob Dylan;

Κανείς δεν είναι τέλειος...



Μπορεί ο David Duchovny να έχει την καριέρα του και να μπαίνει τώρα και στη δισκογραφία –το ντεμπούτο του Hell Or Highwater κυκλοφορεί μέσα στον μήνα– αλλά και στη λογοτεχνία (με τη νουβέλα Holy Cow: A Modern-Day Dairy Tale), για μας πάντως θα είναι πάντα ταυτόσημος με τον Φοξ Μόλντερ, πόσο μάλλον τώρα που επιστρέφουν όπου να 'ναι και τα X-Files.

Και καλύτερη διαφήμιση για τον δίσκο του δεν θα μπορούσε να κάνει, λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία, από όσα είπε για τον Bob Dylan μιλώντας στο Rolling Stone. Εκεί αποκάλυψε τι γέννησε το τραγούδι "Positively Madison Avenue", περιγράφοντας το συναίσθημα αηδίας το οποίο τον κατέκλυσε βλέποντας τη διαφήμιση του Dylan για το Super Bowl. 

Έσπευσε βέβαια να συμπληρώσει πως λατρεύει τον Dylan και πως μπορεί να κάνει ό,τι θέλει: «αποτελεί θησαυρό και είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος».

Άσε μας ρε Φοξ, λέμε εμείς. Σε λατρεύουμε κι εμείς ντουέτο με τη Σκάλι να κυνηγάτε το παραφυσικό, αλλά ν' αφήσεις τον Bob Dylan ήσυχο...

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός