Skip to main content

CELEBS

Κώστας Σόμμερ: «Δεν έχω απλά παρακαλέσει γυναίκα, έχω γονατίσει»

Μπορεί να είναι φουλ ερωτευμένος και αύριο να μη θέλει να δει την ίδια γυναίκα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι δεν απλά παρακαλέσει γυναίκα αλλά έχει γονατίσει.

«Έχω κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. Όταν είμαι μόνος μου είμαι μόνος μου, όταν είμαι κάπου είμαι κάπου. Τα ταξίδια, όμως, και ο τρόπος ζωής δεν με αφήνουν να στεριώσω. Σε αυτή την ηλικία που είμαι τώρα και που έχω γευτεί αυτά που θέλω, ζητάω κι άλλα. Μια οικογένεια, τον καρπό μου. Δεν είμαι του γάμου και του αρραβώνα αλλά ένα παιδάκι μου αρέσει αν και δεν είναι τόσο εύκολο να βρείς έναν άνθρωπο και να μεγαλώσετε μαζί ένα παιδί.

Αν κάνεις, βέβαια, παιδί μικρός είσαι πιο ανεκτικός, ενώ όσο πιο μεγάλη ηλικία πολύ δύσκολα υποχωρείς σε κάποια πράγματα και δεν ανέχεσαι τα πάντα σε μια σχέση. Αν είναι, πάντως, λίγο "μάγκα" η γυναίκα σε πάει μια από δω και μία από κει αλλά στο τέλος σε καταφέρνει», εξήγησε στο You και συνέχισε:

«Είμαι τρελός εγώ, μπορεί να ξυπνήσω αύριο φουλ ερωτευμένος και μεθαύριο να μη θέλω να την ξαναδώ. Θέλω έναν άνθρωπο αν με προσέχει και να τον φροντίζω , να νιώθει ασφάλεια. Δύσκολα, βέβαια, δένομαι, αλλά αν δεθώ, μένω. Αν με πουλήσει όμως γυναίκα -και όχι μόνο- θα της πιω το αίμα. Δεν θα έλεγα ότι έχω απλώς παρακαλέσει αλλά ότι έχω γονατίσει. Η γυναίκα είναι παράξενο ον».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Πού διασκέδασαν Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια & Ευγενία Σαμαρά

Μαζί τους ήταν και η Χριστίνα Κοντοβά και ο Κωνσταντίνος Δέδες

CELEBS

Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη: Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη

Το συγκινητικό αντίο της ηθοποιού στον πρώην σύζυγό της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;