Skip to main content

CELEBS

Άντα Λιβιτσάνου: «Δεν παντρευτήκαμε για να κάνουμε οικογένεια»

Προτεραιότητα αυτό το διάστημα έχει η δουλειά της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Μπορεί η Άντα Λιβιτσάνου να παντρεύτηκε πρόσφατα με τον εκλεκτό της καρδιάς της, ωστόσο σε συνέντευξή της ξεκαθάρισε ότι η δημιουργία οικογένειας δεν είναι στα άμεσα σχέδια της.

«Δεν παντρευτήκαμε για να κάνουμε οικογένεια , οικογένεια ήμασταν και πριν. Αν προκύψει ένα μωρό σίγουρα θα είναι μεγάλη χαρά, γιατί τα παιδιά είναι ευλογία, όμως δεν είναι κάτι που το κυνηγάμε. Αυτή την περίοδο προτεραιότητα έχει η δουλειά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά στο People.

Όσο για το ποιο είναι το δικό τους μυστικό επιτυχίας μια κοινής ζωής επισήμανε: «Είμαι πολύ σπιτόγατα και ευτυχώς ο Στάθης είναι χειρότερος από μένα σε αυτό. Χαιρόμαστε το σπίτι μας και δεν χρειάζεται να βγούμε έξω ή να κάνουμε clubbing για να περάσουμε καλά. Έχουμε μια πολύ όμορφη καθημερινότητα και αυτό πολύ σημαντικό για να αντέξει μια σχέση».

Καταλήγοντας η γνωστή ηθοποιός τόνισε: «Μας αρέσει να καθόμαστε μαζί στο τραπέζι να τρώμε και να λέμε τα νέα μας. Πολλές φορές περιμένει ο ένας τον άλλον προκειμένου να δειπνήσουμε μαζί. Δεν μου αρέσει να τρώω μόνη μου και αυτό το πρότυπο το είχα από μικρή. Έτσι είχα μάθει και μπορώ να σου πω πως είμαι πολύ παραδοσιακή γυναίκα».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.