Άντα Λιβιτσάνου: «Δεν παντρευτήκαμε για να κάνουμε οικογένεια»

Προτεραιότητα αυτό το διάστημα έχει η δουλειά της

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Μπορεί η Άντα Λιβιτσάνου να παντρεύτηκε πρόσφατα με τον εκλεκτό της καρδιάς της, ωστόσο σε συνέντευξή της ξεκαθάρισε ότι η δημιουργία οικογένειας δεν είναι στα άμεσα σχέδια της.

«Δεν παντρευτήκαμε για να κάνουμε οικογένεια , οικογένεια ήμασταν και πριν. Αν προκύψει ένα μωρό σίγουρα θα είναι μεγάλη χαρά, γιατί τα παιδιά είναι ευλογία, όμως δεν είναι κάτι που το κυνηγάμε. Αυτή την περίοδο προτεραιότητα έχει η δουλειά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά στο People.

Όσο για το ποιο είναι το δικό τους μυστικό επιτυχίας μια κοινής ζωής επισήμανε: «Είμαι πολύ σπιτόγατα και ευτυχώς ο Στάθης είναι χειρότερος από μένα σε αυτό. Χαιρόμαστε το σπίτι μας και δεν χρειάζεται να βγούμε έξω ή να κάνουμε clubbing για να περάσουμε καλά. Έχουμε μια πολύ όμορφη καθημερινότητα και αυτό πολύ σημαντικό για να αντέξει μια σχέση».

Καταλήγοντας η γνωστή ηθοποιός τόνισε: «Μας αρέσει να καθόμαστε μαζί στο τραπέζι να τρώμε και να λέμε τα νέα μας. Πολλές φορές περιμένει ο ένας τον άλλον προκειμένου να δειπνήσουμε μαζί. Δεν μου αρέσει να τρώω μόνη μου και αυτό το πρότυπο το είχα από μικρή. Έτσι είχα μάθει και μπορώ να σου πω πως είμαι πολύ παραδοσιακή γυναίκα». 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares