Skip to main content

CELEBS

H Τaylor Swift παίρνει τα βουνά

Αλλά ανάποδα



Μία φωτογραφία που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο προσπάθησε να εξηγήσει στο κοινό της η Taylor Swift. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία την βλέπουμε σε ένα βουνό να κάνει ορειβασία... ανάποδα. 

Η Swift φορώντας αθλητικά ρούχα περπατάει προς τα πίσω καθώς ένα μέλος του προσωπικού ασφαλείας της της δίνει την σωστή κατεύθυνση. Γιατί όλα αυτά; Σύμφωνα με την ίδια γιατί λίγο νωρίτερα εντόπισε τον παπαράτσι που την παρακολουθούσε και δεν είχε διάθεση να φωτογραφηθεί. 

Η διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε επίσης ότι έχει γελοιοποιηθεί στο παρελθόν από τα media - ειδικά στο ζήτημα της ερωτικής της ζωής - και ότι ώρες - ώρες πραγματικά δεν θέλει να ασχολείται κανείς μαζί της.

Πάντως μάλλον πρέπει να αρχίσει να προσέχει γενικότερα γιατί ο Dave Grohl (των Foo Fighters) απειλεί να γίνει ο stalker της αφού πρόσφατα δήλωσε ότι έχει πάθει εμμονή μαζί της και ότι ίσως η Taylor θα έπρεπε να πάρει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αστειεύεται. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός