Skip to main content

CELEBS

Ζέτα Δούκα: Αναθεώρησε και πλέον θέλει πολύ να γίνει μητέρα

Πίστευε ότι το μητρικό φίλτρο είναι μύθος αλλά πλέον έχει αλλάξει γνώμη


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Ζέτα Δούκα έχει κάνει στροφή 180 μοιρών όσον αφορά στην απόκτηση ενός παιδιού και σε συνέντευξή της εξέφρασε την έντονη επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Πάντως δεδομένου ότι είναι στην ηλικία των 40 και τα περιθώρια έχουν στενέψει, εξομολογήθηκε ότι ζήτησε τη συμβουλή ειδικού επιστήμονα υποβοηθούμενης εγκυμοσύνης.

Αποσπάσματα της συνέντευξής της στο ΕΓΩ:

Θέλετε να κάνετε οικογένεια και παιδιά;

«Σε αυτή την ερώτηση, μέχρι πριν από λίγο καιρό, αντιδρούσα λέγοντας ότι η οικογένεια είναι κάτι το οποίο έρχεται μόνο όταν υπάρχουν οι συνθήκες που ευνοούν κάτι τέτοιο και ότι δεν είναι προτεραιότητά μου. Εδώ και μερικούς μήνες, μου έχει συμβεί αυτό που δεν πίστευα, να νιώθω την ανάγκη να βάλω πλέον σε προτεραιότητα την απόκτηση ενός παιδιού. Με τις κατάλληλες προϋποθέσεις πάντα, που έχουν να κάνουν με την ύπαρξη ενός συντρόφου. Γιατί εγώ δεν θέλω να κάνω ένα παιδί για να το μεγαλώσω μόνη μου. Θέλω το παιδί μου να έχει πατέρα και εγώ ένα σύντροφο, με τον οποίο θα επικοινωνούμε και θα το μεγαλώνουμε μαζί».

Για να σας έρθει αυτή η επιθυμία, σημαίνει ότι έχετε βρει το σύντροφο…

«Σε αυτό δεν θα σας απαντήσω. Κάποια πράγματα εξυπακούονται. Πάντως το μητρικό ένστικτο, το οποίο πίστευα ότι είναι μύθος και το αμφισβητούσα, τελικά όντως υπάρχει. Μου χτύπησε την πόρτα. Καταρχήν είμαι 40 χρόνων. Που σημαίνει ότι τα περιθώρια για να κάνω ένα παιδί, ούτως η άλλως,στενεύουν».

Έχει προχωρήσει πολύ η επιστήμη...

«Ρώτησα τον εξειδικευμένο στην υποβοηθούμενη γονιμοποίηση, τον κύριο Μαστρομηνά, αν έτσι όπως έχει προχωρήσει η επιστήμη-που ένας άνθρωπος 50-60 ετών είναι νεότατος-έχει δοθεί και περισσότερος χρόνος στη γονιμοποίηση των γυναικών. Η απάντηση ήταν ότι η γυναικεία φύση δεν έχει προχωρήσει γονιδιακά στο να είναι το αναπαραγωγικό σύστημα μιας 40αρας εφάμιλλο με το πώς νιώθει ή με το πόσο καλά φαίνεται. Είναι μεγάλη αδικία, γιατί μια γυναίκα πριν τα α35 είναι δύσκολο στο να μπει στη διαδικασία της απόκτησης ενός παιδιού».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

CELEBS

Ο Έλον Μασκ έκανε σχόλιο στο Twitter/X για την Ελένη Τσολάκη!

«Ένας υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

CELEBS

Έλενα Τοπαλίδου: Εντυπωσίασε με τον χορό της σε επίδειξη μόδας

Η σύζυγός του Νίκου Κουρή φορούσε ένα κίτρινο μάξι φόρεμα

Προτεινόμενα

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;