Skip to main content

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: «Ποτέ δεν με έχω φανταστεί με νυφικό»

Θα έκανε διάλειμμα στην καριέρα της για χάρη της οικογένειάς της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου, στην οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο, το ενδεχόμενο του γάμου, καθώς και το αν θέλει να κάνει πολλά παιδιά.

Αποσπάσματα της συνέντευξης της ηθοποιού:

- Θα άφηνες πίσω την καριέρα σου αν προέκυπτε οικογένεια; Όχι να την παρατήσεις, αλλά για λίγο να αφοσιωθείς στο σπίτι σου…

Για κάποιο διάστημα; Εννοείται! Δεν υπήρχε περίπτωση να έκανα ένα παιδί και να δούλευα αμέσως! Εκτός αν είχα τρομερά μεγάλη οικονομική ανάγκη και έπρεπε να το κάνω, διαφορετικά έχοντας την επιλογή να κάτσω στο σπίτι λίγο παραπάνω με το παιδί μου, ιδανικά αυτό θα έκανα.

- Είσαι σε μία φάση που μπορείς να σκεφτείς τον εαυτό σου ως μαμά;

Είμαι σε μία φάση που το σκέφτομαι! Όχι για το άμεσο μέλλον, αλλά τα επόμενα τρία-τέσσερα χρόνια, θα το ήθελα να μου συμβεί.

- Έχεις νιώσει το «για πάντα» στη σχέση που βρίσκεσαι;

Το νιώθω σε κάθε μου σχέση και αυτός είναι και ο λόγος που κάνω σχέσεις. Ο άντρας που είσαι μαζί του είναι ο άντρας που επιθυμείς, αυτός που θα ήθελες να είναι και ο σύντροφος της ζωής σου! Αυτό είναι το κριτήριο της επιλογής μας. Δεν κάνω παροδικές σχέσεις, ας πούμε για ένα-δύο μήνες και να λέω «εντάξει, όσο κρατήσει». Αυτό είναι το όνειρό μου! Αλλά φυσικά δεν προκύπτει πάντα και ευτυχώς που έχουμε τη δυνατότητα της επιλογής. Στη φάση που είμαι, είμαι πολύ καλά και μακάρι αυτός ο άνθρωπος να είναι και άνθρωπος ζωής δίπλα μου.

- Είχε σχολιαστεί ιδιαίτερα το προηγούμενο καλοκαίρι το γεγονός ότι ανέβαζες φωτογραφίες σου με τον σύντροφό σου στα social media. Γιατί το έκανες.

Είναι διαφορετική αυτή η σχέση και η ασφάλεια που νιώθω. Ίσως αν ήταν κάποιος άλλος σύντροφος να μην το έκανα.

- Είσαι παραδοσιακή γυναίκα;

Βέβαια! Και μου αρέσει πολύ αυτό το κομμάτι. Το να φροντίζεις, δηλαδή, και να προσέχεις το σύντροφό σου και τους φίλους σου. Γενικά, έχω λίγο και αυτό το «μαμαδίστικο» κομμάτι που με κάνει να θέλω να φροντίζω τους άλλους.

- Σου έχει παραπονεθεί ο σύντροφός σου για τη δημοσιότητα που -αναγκαστικά- υπάρχει στη σχέση σας;

Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Στην αρχή είχε τρομάξει, στην πορεία όμως συνειδητοποίησε ότι έτσι έχουν τα πράγματα και ότι αν η επιλογή του είναι να είναι μαζί μου τότε υπάρχει και αυτό το κομμάτι και πρέπει να το διαχειριστεί και να το ξεπεράσει. Και αυτό έγινε.

- Η οικογένειά σου πώς αντιμετωπίζει τον σύντροφό σου;


Γενικά, μου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί από μικρή υπήρξα πολύ ώριμη σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Δεν φοβούνται! Η κάθε μου επιλογή είναι σεβαστή και αποδεκτή, γιατί ξέρουν ότι οι επιλογές μου γίνονται μετά από σκέψη και δεν είναι της στιγμής.

- Έχεις φανταστεί πώς θα ήθελες να είναι ο γάμος σου;

Δεν θέλω καθόλου να τον φανταστώ. Μόνο αν υπάρξει παιδί. Ούτε από μικρή, δηλαδή, δεν το έχω φανταστεί. Ποτέ δεν με έχω ονειρευτεί με νυφικό και δεξιώσεις και αυτά τα γλέντια τα τρομερά. Αν ερχόταν ένα παιδί στην πορεία θα έκανα ένα γάμο για τυπικούς λόγους και θα ήταν ένα πάρτι με φίλους. Έτσι το έχω φανταστεί αν είναι να γίνει.

- Θα ήθελες να κάνεις πολλά παιδιά;

Ναι, αυτό θα ήθελα να γίνει. Δεν ξέρω πώς θα τα φέρει η ζωή, αλλά αν με αξιώσει ο Θεός θα ήθελα να κάνω δύο-τρία σίγουρα. Εγώ με τον αδελφό μου είχα μεγάλη διαφορά ηλικίας και ήρθαμε κοντά αφότου τελείωσα το σχολείο. Οπότε θα ήθελα τα παιδιά μου να έχουν παρέα. Να έχουν αδελφάκι κοντά στην ηλικία τους.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει