Skip to main content

CELEBS

Ζευγάρι ο Γιώργος Κιμούλης και η Χριστίνα Πολίτη

Πάντα ήταν θαυμάστρια του γνωστού ηθοποιού


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Γιώργος Κιμούλης και η Χριστίνα Πολίτη μολονότι γνωρίζονται αρκετά χρόνια ο έρωτας τους έφερε ακόμη πιο κοντά το τελευταίο διάστημα.

Αυτο τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα του ένθετου Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, που χαρακτηριστικά επισημαίνει ότι είναι το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz.

«Η Χριστίνα Πολίτη και ο Γιώργος Κιμούλης τον τελευταίο καιρό κάνουν πολλή… παρέα. Η πανέμορφη κοσμικογράφος κι παρουσιάστρια και ο καταξιωμένος ηθοποιός βρήκαν ότι τους ενώνουν πολλά κοινά. Άλλωστε, γνωρίζονται χρόνια λόγω δουλειάς, ενώ η Χριστίνα Πολίτη ήταν πάντα θαυμάστρια του γνωστού ηθοποιού, Έτσι, δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από την πρεμιέρα του Βασλιά Ληρ που δόθηκε τον Απρίλιο και στην οποία ο Γιώργος Κιμούλης, ως πρωταγωνιστής, απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. Μάλιστα, στο τέλος της παράστασης φωτογραφήθηκε μαζί του και του εξέφρασε τον θαυμασμό της», αναφέρει η Σάσα Σταμάτη στο ρεπορτάζ της και προσθέτει:

«Πολλοί κάνουν λόγο για το νέο hot ειδύλλιο του καλοκαιριού, αφού πρόκειται για δυο πρόσωπα γνωστά και αγαπητά στο κοινό. Ο Γιώργος Κιμούλης δεν έχει προβάλει ποτέ την προσωπική του ζωή, παρόλο που κατά καιρούς του χρέωσαν σχέσεις που δεν ισχύουν. Όμως ακόμα και τότε προτιμά τη σιωπή από τη διάψευση».

Μάλιστα ο Άρης Καβατζίκης, που είναι στενός φίλος της Χριστίνας Πολίτη, επιβεβαίωσε την εν λόγω είδηση στο Πρωινό του ΑΝΤ1, τονίζοντας πως δεν την έχει ξαναδεί τόσο χαρούμενη τη φίλη του.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.