Skip to main content

CELEBS

Lady Gaga vs bullying

Στον αγώνα για την προστασία της διαφορετικότητας στα κολέγια της Νέας Υόρκης...



Με τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo, ενώνει δυνάμεις η Lady Gaga σε μία προσπάθεια να πιέσουν ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες οι οποίες θα οδηγήσουν στην θέσπιση νέου νόμου που θα εξασφαλίζει την προστασία από τις προσβολές σεξουαλικού χαρακτήρα στα κολέγια του Μεγάλου Μήλου.

Οι δύο τους έχουν συντάξει ήδη μια επιστολή στην οποία ζητούν από το κράτος να στηρίξει με κάθε τρόπο την προστασία των ανθρώπων από κάθε είδους σεξουαλική προσβολή. Ο Cuomo μάλιστα έχει ξεκινήσει αυτή την διαδικασία από τον Φεβρουάριο προκειμένου να προστατέψει τους φοιτητές των κολεγίων της Νέας Υόρκης. 

«Κάθε φθινόπωρο, νέοι άνθρωποι ξεκινάνε για τα κολέγια τους σε ολόκληρη τη χώρα και ονειρεύονται το μέλλον τους και εμπειρίες που θα τους ακολουθούν μία ολόκληρη ζωή.Έχουν μελετήσει σκληρά και έχουν κοπιάσει για την ευκαιρία τους να μπουν σε ένα από αυτά τα κολέγια και είναι γεμάτοι ελπίδα και ενθουσιασμό. Δυστυχώς τα όνειρα χιλιάδων φοιτητών κάθε χρόνο γίνονται εφιάλτες εξαιτίας της απαράδεκτης σεξουαλικής βίας που μαστίζει τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και έχει σαν στόχο οτιδήποτε διαφορετικό».

Η Gaga και ο Cuomo ευελπιστούν η αλλαγή που θα έρθει στη Νέα Υόρκη να είναι μόνο η αρχή για μία νέα, αυστηρή νομοθεσία σε ολόκληρη την Αμερική.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.