Skip to main content

CELEBS

«Μου αρέσουν οι γυναίκες, όσο και οι άντρες»

Η Miley Cyrus κάνει αποκαλύψεις στη μαμά της



 

Ζήλεψε τις δόξες της Kim Kardashian (τότε που φωτογραφήθηκε με νάζι, έχοντας ένα ποτήρι σαμπάνια στα οπίσθιά της) η Miley Cyrus και πόζαρε κι αυτή γυμνή για το εξώφυλλο του Paper, παίρνοντας αγκαλιά ένα γουρουνάκι. 

Στη συνέντευξη μάλιστα που συνοδεύει τη φωτογράφηση, η πρώην Hanna Montana ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική αφού είπε σχεδόν τα πάντα για τη σεξουαλική της ζωή, μεταξύ των οποίων και το πώς αποκάλυψε στη μητέρα της ότι της αρέσουν τα κορίτσια όσο της αρέσουν και τα αγόρια. «Αυτό που της είπα είναι ότι θαυμάζω τις γυναίκες, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο. Με ρώτησε τι εννοώ και της εξήγησα ότι αγαπάω τις γυναίκες με τον τρόπο που αγαπάω και τους άντρες. Της ήταν πολύ δύσκολο να το καταλάβει. Δεν ήθελε όμως να με κρίνει. Απλώς της ζήτησα να με δεχθεί όπως είμαι και το έκανε». 

Και συνέχισε λέγοντας ότι στο σεξ είναι ανοιχτή σε οτιδήποτε είναι νόμιμο και δεν εμπλέκει κάποιο... ζώο! Μετά τη σεξοσυζήτηση, η Miley είπε να μιλήσει λίγο και για μουσική (έτσι για ξεκάρφωμα), λέγοντας ότι ο επόμενος δίσκος της θα είναι πολύ επηρεασμένος από τη μουσική του καλού της φίλου, Wayne Coyne των Flaming Lips.  

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.