Skip to main content

CELEBS

Πέθανε ο σπουδαίος Christopher Lee

O διάσημος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 93 του



Ο Sir Christopher Lee, ένας από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς του παγκόσμιου σινεμά, πέθανε σε ηλικία 93 ετών, έπειτα από νοσηλεία του για αναπνευστικά και καρδιακά προβλήματα.   

Σύμφωνα με πηγές τις εφημερίδας Guardian ο Lee έφυγε από τη ζωή την Κυριακή που μας πέρασε στο νοσοκομείο Chelsea & Westminster του Λονδίνου. Η απόφαση να κοινοποιηθεί με καθυστέρηση ημερών η είδηση του θανάτου του, ανήκει στη σύζυγό του η οποία επιθυμούσε να ενημερώσει πρώτα τα μέλη της οικογένειάς του.  

Ο Christopher Lee γεννήθηκε στις 27 Μαΐου του 1922 στο Λονδίνο και μετά τη λήξη του Δεύτερου Παγκοσμίου πολέμου (όπου και πολέμησε) ξεκίνησε την καριέρα του στον κινηματογραφικό με τον εμβληματικό ρόλο του Κόμη Δράκουλα (1966) να είναι αυτός που στιγμάτισε περισσότερο απ' όλους την καριέρα του. Έπαιξε συνολικά σε 206 ταινίες, ενώ ετοίμαζε ακόμη μία η οποία επρόκειτο να βγει στις αίθουσες το 2016.

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department