Skip to main content

CELEBS

Όταν πέθανε ο Morrissey!

Ο Moz δηλώνει ότι πριν 2 χρόνια πέθανε επίσημα για 9 ολόκληρα λεπτά...



 

Σε πρόσφατη συνέντευξη του για το Alternative Nation o Μοrrissey μίλησε λίγο για την μάχη που δίνει με τον καρκίνο αλλά και για το γεγονός ότι δεν φοβάται τον θάνατο: «Αν είναι να πεθάνω, ας πεθάνω. Και αν δεν πεθάνω ας μην πεθάνω. Τώρα αισθάνομαι καλά. Ξέρω ότι σε ορισμένες από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες μου δεν φαίνομαι υγιής αλλά αυτό είναι κάτι που κάνει μια αρρώστια. Δεν θα ανησυχήσω και γι’ αυτό, θα ηρεμήσω μόλις πεθάνω».   

Και με αυτή την αφορμή είπε να μας...κουφάνει εντελώς. Ο τραγουδιστής των Smiths συνεχίζοντας την συζήτηση για το πόσο ψύχραιμο τον αφήνει η ιδέα του θανάτου του αποκάλυψε ότι στην τελευταία του επίσκεψη στη Νότια Αμερική...πέθανε για 9 ολόκληρα λεπτά από τροφική δηλητηρίαση:  «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι στην Νότια Αμερική αν και στην τελευταία επίσκεψη μου στο Περού έπαθα τροφική δηλητηρίαση και πέθανα επίσημα για 9 λεπτά. Είχε πλάκα».   

Η επόμενη πραγματικά κρίσιμη πληροφορία θα είναι να μας πει τι στο καλό έφαγε...

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department