Skip to main content

CELEBS

Ναταλία Γερμανού: «Το είχα παρακάνει με την υπερέκθεση της προσωπικής μου ζωής»

Πλέον κρατά κάποια πράγματα για εκείνη


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Μετανιωμένη για τον βαθμό που άνοιγε στα Μέσα την... πόρτα της προσωπικής της ζωής εμφανίστηκε η Ναταλία Γερμανού σε δηλώσεις της στην εκπομπή Join Us, όπου βρέθηκε καλεσμένη.

«Έχω την αίσθηση ότι με πήρε λίγο η μπάλα και άφηνα πολύ ανοιχτή την πόρτα της ιδιωτικής μου ζωής. Δεν θέλω να κρύβομαι από τον κόσμο, δεν μου αρέσουν τα ψέματα. Τελευταία όμως με γοητεύει αυτή η φράση που λέει ότι η ιδιωτική ζωή έχει λόγο που λέγεται έτσι, αλλιώς θα λεγόταν δημόσια. Θέλω πια να κρατάω κάποια πράγματα για μένα. Το είχα παρακάνει, αλλά δεν το έκανα επίτηδες» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Όσο για την απιστία των αντρών, η Ναταλία Γερμανού επισήμανε: «Στους δέκα άντρες οι εννιά θα απιστήσουν, γιατί είναι από τη φύση τους. Γιατί τα αρσενικά είναι πολυγαμικά ζώα και δεν θεωρούν την απιστία κάτι τόσο σοβαρό. Την περιστασιακή απιστία δεν την παίρνω πια και τόσο σοβαρά. Μου είναι αδιάφορη. Με ενοχλεί η κατινιά της άλλης. Που ξέρει ότι έχει σχέση και θα πάει να του την πέσει. Αυτό με πειράζει πιο πολύ από έναν άνδρα που θα ενδώσει σε έναν ωραίο πισινό. Τους άντρες τους κατανοώ, το δικό μας φύλο δεν κατανοώ».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.