Skip to main content

CELEBS

Σοφία Αρβανίτη: «Εγώ αποφάσισα οικειοθελώς να αποχωρήσω»

Ανακουφίστηκε όταν σταμάτησαν να της ζητούν αυτόγραφα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Μεσουράνησε τη δεκατίετία των 90' και έβλεπε το κάθε τραγούδι της να γίνεται μεγάλη επιτυχία. Ο λόγος για τη Σοφία Αρβανίτη, η οποία σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι συνειδητά αποχώρησε μέσα από τα... πράγματα.

«Πέρασαν τα χρόνια, πέντε, δέκα. Ωριμάζεις. Μειώθηκαν οι δισκογραφικές δουλειές. Η ηλικία σου επιτρέπει να πεις "άντε γεια", να κουνήσεις το μαντίλι. Εγώ αποφάσισα οικειοθελώς να αποχωρήσω. Να περάσω επτά χρόνια στην εξοχή. Να μαζεύω αδέσποτα και να τα περιθάλπω. Την έκανα με άλλα λόγια», ανέφερε στο Πρώτο Θέμα.

Εν συνεχεία αποκάλυψε αν είναι δύσκολο να φεύγει κανείς έτσι απότομα από τα φώτα της δημοσιότητας, τονίζοντας: «Σκληρό είναι γι' αυτούς που δεν έχουν προετοιμαστεί ψυχολογικά. Όταν σταμάτησαν να έρχονται 15 άτομα που με έβλεπαν, π.χ., από το δείνα εστιατόριο μέχρι το μνημόσυνο του πατέρα μου και να ζητούν αυτόγραφα, εγώ ανακουφίστηκα. Είπα, επιτέλους θα έχω και προσωπική ζωή. Το δικαιολογώ το κοινό, και εγώ είμαι κοινό που λατρεύει κάποιους καλλιτέχνες και πληρώνει μια περιουσία σε εισιτήρια. Αλλά μέχρι ένα σημείο.. Ποτέ δεν υπήρξα συνεπής για να καταφέρω να δημιουργήσω ένα fan club».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department