Skip to main content

CELEBS

Γιώργος Γιαννόπουλος: Σε κατάσταση μέθης, παραβίασε κόκκινο και εγκατέλειψε το θύμα του

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τροχαίο με τραυματισμό και εγκατάλειψη 


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη αντιμετωπίζει ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο ηθοποιός τα ξημερώματα της Τρίτης στη διασταύρωση της Ακαδημίας με την οδό Ρήγα Φεραίου παραβίασε με το αυτοκίνητό του το κόκκινο φανάρι, με αποτέλεσμα να τραυματίσει, ευτυχώς ελαφρά, έναν μοτοσικλετιστή που εκείνη την ώρα κινούνταν στην οδό Ρ. Φεραίου και είχε προτεραιότητα, καθώς το φανάρι ήταν πράσινο.

Στη συνέχεια, μολονότι ο οδηγός της μηχανής ήταν τραυματισμένος στην άσφαλτο ο ηθοποιός, ο οποίος αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στη  σειρά του Alpha, «Το σόι σου» ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητό του και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Για κακή του τύχη όμως ο οδηγός τις μοτοσυκλέτας κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας και ειδοποίησε την Άμεση Δράση, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν οι αρχές άμεσα το ύποπτο όχημα και συγκεκριμένα τον ηθοποιό.

Λίγα λεπτά αργότερα ο ηθοποιός εντοπίστηκε από περιπολικό της αστυνομίας στο Κολωνάκι (στη διασταύρωση Ακαδημίας και Σίνα), όπου βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αλκοτέστ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο ηθοποιός οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Τροχαίας, ενώ το πρωί της Τρίτης 23 Ιουνίου οδηγήθηκε στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου και ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη για τροχαίο με τραυματισμό και εγκατάλειψη και τον άφησε ελεύθερο, ορίζοντας του τακτική δικάσιμο.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτες στην Αντίπαρο με εντυπωσιακό black and white σύνολο

Η παρουσιάστρια περνάει τις διακοπές της στις Κυκλάδες

CELEBS

Βασιλική Τρουφάκου: Οι πρώτες διακοπές με τον γιο της

Ξεκίνησε τις πρώτες της διακοπές με τον γιο της στο χωριό

CELEBS

Κατερίνα Δαλάκα: Έξαλλη με δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Οικονομόπουλο

«Αν σας αρέσουν τόσο πολύ τα παραμύθια, ανοίξτε κανένα βιβλιοπωλείο»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral