Skip to main content

CELEBS

H Angelina έχει ευαισθησίες!

Πώς θα δείξει για ακόμη μία φορά την αδυναμία της στα παιδιά;



 

To Netflix είναι μια δημοφιλής online streaming υπηρεσία ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Έτσι, όταν μάθαμε πως εκτός από τον Brad Pitt και η Angelina Jolie θα συνεργαστεί με τη γνωστή εταιρεία, ενθουσιατήκαμε. 

Pixel
Pixel

Σύμφωνα με το Variety, η Angie θα συνεργαστεί με το Netflix για να κυκλοφορήσει την κινηματογραφική εκδοχή του μυθιστορήματος του Loung Ung, “They Killed my Father: A Daughter of Cambodia Remembers”, μιας ιστορίας για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Συγκινήθηκα πολύ από το βιβλίο του Loung», δηλώνει η Jolie. «Εμβάθυνε για πάντα την κατανόησή μου για το πώς τα παιδιά βιώνουν την εμπειρία του πολέμου και πόσο επηρεάζονται από τη συναισθηματική ανάμνησή του».

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως η ιστορία τη βοήθησε να αισθανθεί ακόμη πιο κοντά στο γιο της, Maddox(plus: θα εργαστεί κι εκείνος στην ταινία), ο οποίος είναι από την Καμπότζη, όπως ο συγγραφέας, Loung.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Nemo: Αυτό είναι το non-binary φαβορί για τη νίκη στη Eurovision!

Με το «Code» μιλάει για το ταξίδι προς την ανακάλυψη της ταυτότητάς του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός