CELEBS
Ο Βοno των U2 άλλαξε λουκ!
Με νέο μαλλί σε εκδήλωση για τον John Lennon
Ο 55χρονος frontman των U2 μας έχει συνηθίσει με το ιδιαίτερο στυλ και τη δυναμική του προσωπικότητα. Σπάνια παραλείπει τα εξαντρίκ γυαλιά ηλίου σε έντονα χρώματα.
Ωστόσο το χρώμα που είδαμε στο κεφάλι του, δεν το περιμέναμε με τίποτα. Ότι βάφει το μαλλί του είναι οφθαλμοφανές, όμως στην χθεσινή του εμφάνιση επέλεξε ένα πιο ανοιχτό τόνο για τα μαλλιά του. Ο Bono άνοιξε αρκετά τα μαλλιά του και άφησε τους πάντες άφωνους.
Μαζί του εμφανίστηκε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος The Edge αλλά και η Yoko Ono, στα αποκαλυπτήρια ενός έργου τέχνης, προς τιμήν του John Lennon,
Ο Bono όπως συνηθίζει έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα με τις δηλώσεις του. Συγκεκριμένα, έκανε αναφορά στην κρίση της Συρίας και ανέφερε ότι από τις ακτές του Έλις έχουν περάσει πάνω από 12 εκατομμύρια άνθρωποι. «Οι 12 εκατομμύρια άνθρωποι είναι κάποιοι από αυτούς που μετανάστευσαν ή έγιναν πρόσφυγες εξαιτίας του πολέμου που λαμβάνει χώρα στην Συρία. Είναι πολύ κουρασμένοι και φτωχοί και απλώς προσπαθούν να αναπνεύσουν ελεύθερα. Δεν έχουν όμως εισιτήρια ούτε καν για την «τρίτη θέση». Για πουθενά. Θα τους δώσουμε μια ευκαιρία; Ο John Lennon είναι εδώ και ακόμα θέτει την ερώτηση. Έχει δώσει και την απάντηση. Η απάντηση είναι η αγάπη» ανέφερε ο Bono κατά την ομιλία του.

SELECTIONS
-
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου; -
Η τέχνη του self tanning ή αλλιώς το μυστικό μου για αψεγάδιαστο φυσικό μαύρισμα πριν από τις διακοπές













