Μarried with Children revisited!

Η επιστροφή μιας ξεκαρδιστικής σειράς...

Αναστασία Τουρούτογλου

 

Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές, που αγαπήθηκε όσο λίγες τόσο στις ΗΠΑ, από όπου προβαλλόταν, όσο και στην χώρα μας. Το «Παντρεμένοι με παιδιά» ή εναλλακτικά «Married with children», όπως ήταν ο αυθεντικός τίτλος της, προβλήθηκε από το 1987 ως το 1997.

Η υπόθεση ήταν για μία τυπική Αμερικάνικη οικογένεια, με τις γκάφες και τα ευτράπελα, που συνηθίζονται σε κωμωδίες. Η παγκόσμια επιτυχία λοιπόν, αναμένεται να συνεχιστεί σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις.

Ο David Faustino, ο οποίος επί 11 σεζόν υποδυόταν τον γιο του Al Bundy, Bud ανέφερε τα παρακάτω: «Η Sony είναι ενθουσιασμένη με την ιδέα. Εργάζεται πάνω σε μερικά νομικά ζητήματα τα οποία ελπίζουν ότι θα επιλύσουν».

Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα σειρά θα περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του παντρεμένου πλέον Bud Bundy. Φυσικά θα υπάρξουν πολλά guest από τον Al, τη μητέρα του Peggy και την αδερφή του Kelly.

Όλοι λοιπόν οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς φαίνεται πως διατηρούν στάση αναμονής για τα πρώτα γυρίσματα, μίας εκ των καλύτερων κωμικών σειρών.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares