Skip to main content

ΣΙΝΕΜΑ

Το Stranger Things ορίζει επιτέλους ημερομηνία γυρισμάτων για την πέμπτη και τελευταία σεζόν του

Όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για την πέμπτη σεζόν του Stranger Things



Τώρα που οι σεναριογράφοι του Stranger Things δουλεύουν σκληρά για την πέμπτη σεζόν, τελικά ρέουν μικρές πληροφορίες από τον Hawkins. Το τελευταίο από τα οποία, χάρη στον πρωταγωνιστή της σειράς David Harbour, είναι όταν η σειρά θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της τελευταίας της σεζόν. «Περπατάμε στην πέμπτη σεζόν. Έχω άλλους δύο μήνες για να προπονηθώ. Ξεκινάμε τα γυρίσματα τον Ιούνιο, ωστόσο, και αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν», μοιράστηκε ο ηθοποιός.

Η ενημέρωση του Harbour έρχεται λίγους μήνες αφότου οι δημιουργοί του Stranger Things Matt και Ross Duffer είπαν στο IndieWire τον Αύγουστο του 2022 ότι η τελευταία σεζόν της σειράς είναι απίθανο να παρουσιάσει κανέναν σημαντικό νέο χαρακτήρα, προσθέτοντας ότι στόχος τους είναι να διατηρήσουν σταθερά την εστίαση της πέμπτης σεζόν στο υπάρχον καστ. . «Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αντισταθούμε [να προσθέσουμε νέους χαρακτήρες] για την 5η σεζόν», είπε ο Matt. «Προσπαθούμε να μην το κάνουμε αυτό για να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε στους χαρακτήρες του OG, υποθέτω».

Οι Duffers παραδέχτηκαν ότι είναι δύσκολο να μην επεκτείνουν τον κόσμο του Hawkins στην τελική ευθεία. Εξάλλου, το Stranger Things έγινε πλουσιότερο μόνο χάρη στην προσθήκη χαρακτήρων όπως ο Max (Sadie Sink), ο Robin (Maya Hawke) και ο Eddie (Joseph Quinn). Αλλά σε αυτό το στάδιο, τα αδέρφια γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχουν περιορισμένο χρόνο στην οθόνη για να ολοκληρώσουν την ιστορία.

«Όποτε παρουσιάζουμε έναν νέο χαρακτήρα, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα είναι αναπόσπαστο μέρος της αφήγησης... Αλλά κάθε φορά που το κάνουμε αυτό, είμαστε νευρικοί», εξήγησε ο Ross, "επειδή σκεφτόμαστε , "Έχουμε ένα υπέροχο καστ χαρακτήρων εδώ, και ηθοποιών, και κάθε στιγμή που περνάμε με έναν νέο χαρακτήρα, αφαιρούμε χρόνο από έναν από τους άλλους ηθοποιούς." Επομένως, είμαστε πολύ, πολύ προσεκτικοί σχετικά με το ποιον παρουσιάζουμε».

https://www.instagram.com/p/Coj3q5Ap0Ul/

Εκτός από την αποκάλυψη ότι η πέμπτη σεζόν θα επικεντρωθεί στο αρχικό καστ, η δημιουργική ομάδα κρατά τα σχέδιά της άκρως μυστικά προς το παρόν. Ωστόσο, μερικά άλλα ψήγματα πληροφοριών έχουν ανακοινωθεί για να μείνουν ικανοποιημένοι οι θεατές στο ενδιάμεσο. Για αρχή, οι σεναριογράφοι του "Stranger Things" έχουν ήδη ανακοινώσει ότι εργάζονται στην πέμπτη σεζόν, όπως επιβεβαίωσε η σειρά σε ένα tweet στις 2 Αυγούστου που έγραφε "Day 1" πάνω από μια φωτογραφία ενός λευκού πίνακα. Επιπλέον, το φινάλε της τέταρτης σεζόν σίγουρα προσβλέπει σε μια τελευταία σεζόν που θα έχει περισσότερο χάος, περισσότερο δράμα και περισσότερα τέρατα από ποτέ. Καθώς περιμένουμε περισσότερα νέα σχετικά με το τέλος της σειράς - συν το spinoff και το πρόσφατα ανακοινωμένο prequel θεατρικό έργο.

Το Cast

Winona Ryder, David Harbor, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Priah Ferguson, Noah Schnapp, Joe Keery και Maya Hawke είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψουν. Η Sadie Sink's Max πέρασε μερικά μεγάλα τραύματα στην προηγούμενη σεζόν, αλλά φαίνεται ότι θα επιστρέψει επίσης. Ο Jamie Bower Campbell θα επιστρέψει επίσης ως Vecna, και είναι πιθανό ότι ο Eduardo Franco θα ενσαρκώνει τον Argyle. Αλλά αν ο αγαπημένος Joseph Quinn επιστρέφει ως Eddie Munson, θα πρέπει να επικοινωνήσει από τη μετά θάνατον ζωή.

Διαβάστε επίσης

ΣΙΝΕΜΑ

Θύμα απρόκλητης επίθεσης έπεσε ο Steve Buscemi όσο περπατούσε στο Manhattan

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς πρέπει να εφαρμόζεις το dry shampoo

Ακολούθησε τα tips μιας ειδικού

BEAUTY NEWS

Φεστιβάλ Καννών 2024: Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί και θέλουμε να αντιγράψουμε

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν ως προς το μακιγιάζ και τις κομμώσεις, στη λαμπερή Croisette