Skip to main content

ΣΙΝΕΜΑ

Kinds Of Kindness: Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου έρχεται στις αρχές του καλοκαιριού

Μετράμε λοιπόν αντίστροφα για τις 21 Ιουνίου



Έχετε ακούσει για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου; Όχι, όχι το Poor Things – η πολύ-πολύ πρόσφατη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου που, ναι, κυκλοφόρησε μόλις πριν από εβδομάδες στους κινηματογράφους, και ναι, μόλις κυκλοφόρησε το Disney+ και ναι, μόλις εγκωμιάστηκε στα Όσκαρ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Έχει γίνει ήδη η παλιά ταινία του Γιώργου Λάνθιμου – γιατί ο καταξιωμένος Έλληνας σκηνοθέτης έχει ήδη την επόμενη ταινία του με αστέρια στο κουτί και θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες.

Όπως επιβεβαιώθηκε από την Searchlight Pictures της Disney, η νέα ταινία του Λάνθιμου Kinds Of Kindness θα φτάσει τον Ιούνιο. Και αυτό δεν είναι ένα πρότζεκτ που ολοκληρώθηκε γρήγορα – είναι μια άλλη συνεργασία της Emma Stone, στην οποία συμμετέχουν επίσης οι Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie και Hunter Schafer.

Αναμένεται να είναι μια ταινία που θα διαδραματίζεται στις ΗΠΑ, γραμμένη τόσο από τον ίδιο τον Λάνθιμο όσο και από τον Ευθύμη Φιλίππου. Επιπλέον, σηματοδοτεί μια άλλη συνεργασία με τον Robbie Ryan, τον κινηματογραφιστή που φωτογράφισε τόσο το Poor Things όσο και το The Favourite. Η ταινία είχε κάποτε τίτλο «And», αλλά έλαβε ευσπλαχνικά έναν νέο τίτλο, που πιθανότατα θα ευνοηθεί τόσο από δημοσιογράφους του κινηματογράφου όσο και από τους βελτιστοποιητές μηχανών αναζήτησης.

Το τι ακριβώς είδος καλοσύνης μας επιφυλάσσει το Kinds Of Kindness μένει να το ανακαλύψουμε – αλλά ο Λάνθιμος βρίσκεται σε απίστευτη τροχιά αυτή τη στιγμή, οπότε ανυπομονούμε να το δούμε. Μετράμε λοιπόν αντίστροφα για τις 21 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης

ΣΙΝΕΜΑ

Την αγγλόφωνη τηλεοπτική μεταφορά του Oldboy ετοιμάζει ο Park Chan-wook

Το εξαιρετικό revenge thriller του Κορεάτη σκηνοθέτη έρχεται για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη 

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.

ΣΙΝΕΜΑ

Η Lady Gaga μεταμορφώνεται στη Harley Quinn στο πρώτο trailer του Joker: Folie à Deux

Και πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Joaquin Phoenix και της Zazie Beetz στο πολυαναμενόμενο sequel του blockbuster δια χειρός Todd Phillips

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου