Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Harry Styles ξεσήκωσε τα πλήθη στο "Saturday Night Live"

Ένα από τα καλύτερα επεισόδια της σεζόν


Βασιλεία Μαξακούλη


Ο Ηarry Styles ανέλαβε διπλό ρόλο στο τελευταίο επεισόδιο της αμερικανικής εκπομπής «Saturday Night Live» το προηγούμενο Σάββατο. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής παρουσίασε τα δύο καινούργια του κομμάτια: «Lights Up» και «Watermelon Sugar» , ενώ ταυτόχρονα εκτελούσε χρέη οικοδεσπότη.
Στον καθιερωμένο μονόλογο κατά την έναρξη της εκπομπής, έκανε μια σύγκριση ανάμεσα στην παρουσίαση του «SNL» με τις ανάγκες μίας ερωτικής σχέσης. Στη συνέχεια, κάθισε σε ένα μεγάλο μαύρο πιάνο και συνέχισε τον μονόλογό του με τη συνοδεία μίας απαλής τζαζ μελωδίας.
«Δεν είμαι σε μπάντα αγοριών πια. Είμαι σε μπάντα ανδρών», αστειεύτηκε αναφερόμενος στους One Direction.
«Πόσο τρελό θα ήταν αν ήταν εδώ απόψε. Δεν είναι εδώ όμως…», αναφέρθηκε στα άλλα αγόρια της μπάντας, επισημαίνοντας πως τα θεωρεί οικογένεια του. Βέβαια, παρουσίασε μια δυσκολία στην αναφορά του ονόματος του Zayn Malik, ο οποίος αποχώρησε πρώτος από το γκρουπ.



Ως κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς, ο Harry Styles ξεδίπλωσε την κωμική πλευρά του εαυτού του, καθώς και το πολύπλευρο ταλέντο του μέσα από τη συμμετοχή του σε όλα τα προγραμματισμένα σκετς της εκπομπής, στα οποία υποδύθηκε διαφορετικούς χαρακτήρες.
https://www.instagram.com/p/B4-A8kmHNYY/
https://www.instagram.com/p/B4-B9lOnQ_Q/

Σε ένα από τα σκετς του «Saturday Night Live», η Aidy Bryant παρουσιάστηκε σαν μία single γυναίκα με κατοικίδιο ένα τσιουάουα, που το ονόμασε Doug. Μετά τον χωρισμό της με τον πρώην συντροφό της, η συντροφιά της ήταν αυτός ο σκύλος. Όμως ξαφνικά και μαγικά, ο σκύλος μεταμορφώθηκε στον… Harry Styles και τραγούδησε ένα ντουέτο μαζί με την Bryant.



Σε ένα άλλο σκετς, ο Harry Styles είχε τον ρόλο ενός Βρετανού, ο οποίος πήγαινε πρώτη μέρα στη νέα δουλειά του και προσφέρεται να αγοράσει στους νέους συναδέλφους του το μεσημεριανό φαγητό τους.

Εκτός από άπλετο γέλιο, το είδωλο της pop χάρισε και μαγικές στιγμές όταν τραγούδησε στο «Saturday Night Live» τα δύο singles που θα αποτελούν μέρος του νέου άλμπουμ του με τίτλο «Fine Line». Ο Harry τραγούδησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση το single «Lights Up», φορώντας μία λαμπερή, μαύρη ολόσωμη φόρμα που αποκάλυπτε το στήθος του.

https://www.youtube.com/watch?v=1sOVLpZn3yA&feature=emb_title

Έπειτα, με ένα κόκκινο κοστούμι και μία μαύρη γραβάτα, έκανε την πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου τραγουδιού «Watermelon Sugar». Μάλιστα,η ψηφιακή εκδοχή του single κυκλοφόρησε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής.

https://www.youtube.com/watch?v=Bkpw0QP4shQ&feature=emb_title

Ο Harry Styles ανέβασε ψηλά τον πήχη με την μοναδική εμφάνισή του στο «Saturday Night Live» και την ποικιλία των ρόλων στους οποίους ανταποκρίθηκε επιτυχώς. Ήδη αρκετά μέσα διεθνή ενημέρωσης αναφέρονται στο τελευταίο επεισόδιο του «SNL» ως ένα από τα καλύτερα της φετινής σεζόν, λόγω του ενθουσιασμού και της ζωντάνιας που έφερε ο καλλιτέχνης.

SELECTIONS

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

David Sanborn: Έφυγε από τη ζωή ο σαξοφωνίστας των David Bowie, Stevie Wonder και James Brown

Ο Sanborn ηχογράφησε με δεκάδες δημοφιλείς καλλιτέχνες και υπήρξε πρωτοπόρος του μοντέρνου ήχου για το σαξόφωνο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακούστε το νέο δίσκο της Μαρίνας Σάττι με τίτλο P.O.P.

Ο δίσκος περιλαμβάνει εκτός από το “ZARI” με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision και το “EIMAI KALA”, σε στίχους της life coach Κατερίνα Σαλακά

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου

CELEBS

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Παίρνουν διαζύγιο; - «Δε μένουν πια μαζί»

«Απλά δεν μπορούν να το κάνουν να δουλέψει»