Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακούστε το score του Tyler, the Creator για την τελευταία επίδειξη μόδας Louis Vuitton, δια χειρός του εκλιπόντα Virgil Abloh

Ο Abloh έφυγε από τη ζωή το 2021 στα 41 του χρόνια, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο



Την τελευταία επίδειξη μόδας Louis Vuitton menswear, δια χειρός του εκλιπόντα Virgil Abloh, έντυσε μουσικά ο Tyler, the Creator, ο οποίος εμφανίστηκε σε αυτήν και ως μοντέλο.

Το Men’s Fall-Winter 2022 fashion show έλαβε χώρα στο Carreau du Temple του Παρισίου στις 20 Ιανουαρίου, κλείνοντας με τον Tyler να εμφανίζεται σε αυτό οδηγώντας το ένα ποδήλατο στο catwalk.

Ο Tyler, the Creator υπήρξε κοντινός φίλος του Virgil Abloh, ο οποίος πέθανε στις 28 Νοεμβρίου του 2021 έπειτα από διετή μάχη με ένα επιθετικό είδος καρκίνου.

Ο Abloh, εκτός από σχεδιαστής μόδας της menswear συλλογής του Louis Vuitton και του δικού του brand, Offwhite, υπήρξε επιτυχημένος DJ και στενός συνεργάτης του Kanye West, στην εταιρία του οποίου εργάστηκε για χρόνια ως creative director.

Ακούστε το score του Tyler, the Creator:

https://youtu.be/1lztJ_1rY6M

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/75069-akoyste-to-score-tou-tyler-the-creator-gia-tin-teleftaia-epideiksi-modas-louis-vuitton-dia-xeiros-tou-ekliponta-virgil-abloh

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Γιατί τα πεπτίδια είναι η πιο hot τάση στο skincare αυτή τη στιγμή

Όλοι οι λόγοι για να εντάξεις προϊόντα με πεπτίδια στη ρουτίνα ομορφιάς σου

CELEBS

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Χώρισαν μετά από 11 μήνες σχέσης!

Η ανάρτηση της τενίστριας στα social media για τον χωρισμό τους