Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Britney Spears και Elton John ηχογράφησαν το κομμάτι “Tiny Dancer” ως ντουέτο

Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει το κομμάτι;



Το κομμάτι “Tiny Dancer” φαίνεται πως ηχογράφησαν ως ντουέτο οι Britney Spears και Elton John, με τους δύο καλλιτέχνες να έχουν στο πλάι τους τον βραβευμένο με Grammy παραγωγό Andrew Watt, γνωστό από τις επιτυχημένες συνεργασίες του με τους Justin Bieber, Miley Cyrus, Pearl Jam και Ozzy Osbourne.

Το κομμάτι ηχογραφήθηκε σε στούντιο του Beverly Hills, ενώ αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει και επίσημα από τη Universal Music τον επόμενο μήνα.

Το “Tiny Dancer” θα αποτελέσει μάλιστα και την πρώτη επίσημη κυκλοφορία της Spears μετά τον τερματισμό της επί 13 χρόνια κηδεμονίας της. Η ίδια είχε tease-άρει στο Instagram νωρίτερα μέσα στον Ιούλιο φωνητικά για το κομμάτι, τα οποία ακούγονταν όσο raw και φρέσκα πρέπει για τη μεγάλη της επιστροφή στη μουσική βιομηχανία.

Όσον αφορά στον John, ο Rocket Man συνεχίζει αυτήν την περίοδο την “Farewell Yellow Brick Road: The Final Tour”, για την οποία έχει προγραμματισμένες εμφανίσεις και για το 2023.

https://youtu.be/yYcyacLRPNs

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/77046-britney-spears-kai-elton-john-ixografisan-to-kommati-tiny-dancer-os-doueto

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει