Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε για το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του David Bowie, Moonage Daydream

Δείτε εδώ το νέο trailer για το ντοκιμαντέρ που υπόσχεται μια «πειραματική κινηματογραφική οδύσσεια»



Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε για το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του David Bowie, Moonage Daydream, το οποίο και αναμένεται στις αίθουσες (του εξωτερικού για την ώρα) τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Σκηνοθετημένο από τον Brett Morgen (The Kid Stays In The Picture, Cobain: Montage Of Heck), το ντοκιμαντέρ υπόσχεται μια «πειραματική κινηματογραφική οδύσσεια» και διαθέτει αφήγηση από τον ίδιο τον Bowie, όσο εξερευνάται το δημιουργικό, μουσικό και πνευματικό ταξίδι της ζωής του.

Το Moonage Daydream αποτελεί την πρώτη ταινία για τη ζωή του εμβληματικού καλλιτέχνη που δημιουργείται με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας και των ευρύτερων κληρονόμων του, ενώ αυτό θα περιλαμβάνει υλικό από το πλούσιο προσωπικό του αρχείο που δεν έχει ξαναδημοσιευθεί ποτέ.

Η πίεση για τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ υπήρξε μάλιστα για τον Morgen τόσο μεγάλη, που ο ίδιος υπέστη έμφραγμα και έμεινε σε κώμα όταν ξεκίνησε να εργάζεται πάνω σε αυτό τον Ιανουάριο του 2017.

Δείτε εδώ το νέο trailer του ντοκιμαντέρ:

https://youtu.be/9WIKPE2PMi4

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/77087-ena-neo-trailer-kykloforise-gia-to-dokimanter-gia-ti-zoi-tou-david-bowie-moonage-daydream

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

10 τρόποι για να αποφορτίσεις/αδειάσεις το μυαλό σου

Αν μάθεις να ξεφορτώνεσαι τη νοητική σαβούρα, θα αισθάνεσαι πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη χρησιμοποιώντας αυτά τα ισχυρά, αλλά απλά εργαλεία

CELEBS

Ιωάννα Μαλέσκου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της

Ξεχωριστή ήταν η Κυριακή του Πάσχα για την παρουσιάστρια

DO IT YOURSELF

Το εσώρουχο που πρέπει να φοράς κάτω από φορέματα

Σμιλεύει το σώμα και κρύβει την κυτταρίτιδα και τις ατέλειες