Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Αντιμέτωπη με φυλάκιση 8 ετών και πρόστιμο εκατομμυρίων είναι η Shakira, έπειτα από διαπίστωση διετούς φοροδιαφυγής

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έχει προχωρήσει για την ώρα σε δηλώσεις



Αντιμέτωπη με φυλάκιση 8 ετών και πρόστιμο εκατομμυρίων φαίνεται πως είναι η Shakira, έπειτα από διαπίστωση μακροχρόνιας φοροδιαφυγής και τη σχετική πρόταση εισαγγελέως στην Ισπανία. Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα El Pais, η Shakira μπορεί να βρεθεί στη φυλακή έχοντας να πληρώσει και 23 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός για το οποίο δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε δηλώσεις.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια απέρριψε προ ημερών τον διακανονισμό που της πρότεινε το γραφείο του εισαγγελέα για υπόθεση φοροδιαφυγής, στην οποία κατηγορείται ότι δεν κατέβαλε φόρους για το διάστημα από το 2012 μέχρι το 2014, κατά το οποίο η ίδια αρνείται ότι ζούσε στην Ισπανία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το περιβάλλον της, η ίδια θεωρεί την υπόθεση «μια πλήρη παραβίαση των δικαιωμάτων της», ενώ δηλώνει παράλληλα «απόλυτα σίγουρη για την αθωότητά της και ως εκ τούτου δεν αποδέχεται μια διευθέτηση». Οι όροι του προτεινόμενου διακανονισμού δεν έχουν γίνει για την ώρα γνωστοί.

Αξιωματούχος του ισπανικού υπουργείου Οικονομικών δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή στις 28 Ιουλίου ότι η Shakira «διατρέχει πολύ μεγάλο κίνδυνο να κατηγορηθεί για έξι φορολογικές παραβάσεις».

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/77101-antimetopi-me-fylakisi-8-eton-kai-prostimo-ekatommyrion-einai-i-shakira-epeita-apo-diapistosi-dietoys-forodiafygis

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Έξυπνα styling tips για κορίτσια με μεγάλο ντεκολτέ

Πώς να ντύνεσαι με αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα, εξασφαλίζοντας στον εαυτό σου την απαραίτητη στήριξη και άνεση μέσα από τα ρούχα σου

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

FITNESS

Ποια είδη άσκησης μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του αισθήματος της πείνας;

Κι όμως, μέσα από τη γυμναστική μπορείς να ρυθμίσεις την όρεξή σου για φαγητό!