Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η επιστροφή του Billy Idol έχει περισσότερο rock 'n' roll (video)

«Ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι από το γεγονός ότι δεν είχαμε παίξει για μερικά χρόνια, και ξαφνικά ξεσπούσαμε στη σκηνή», λέει ο Billy Idol για τις εμφανίσεις που επηρέασαν τον ήχο του νέου του EP



Ένα EP με τέσσερα κομμάτια πρόκειται να κυκλοφορήσει ο Billy Idol, με τίτλο The Cage. Πριν από την κυκλοφορία του, η οποία αναμένεται στις 23 Σεπτεμβρίου, ο ίδιος έκανε διαθέσιμο το ομώνυμο κομμάτι μαζί με ένα συνοδευτικό μουσικό βίντεο.

Το The Cage έρχεται ένα χρόνο μετά το EP του The Roadside, το οποίο περιείχε επίσης τέσσερα τραγούδια. Αφού ξεκίνησε μια σειρά από συναυλίες πέρυσι, ο Idol επρόκειτο να ανοίξει για τους Journey σε μια βορειοαμερικανική tour νωρίτερα φέτος, αλλά έπρεπε να εγκαταλείψει για μία εγχείρηση. Πρόσφατα επέστρεψε στις συναυλίες και έδωσε το πρώτο του σόου για τη χρονιά στις 12 Αυγούστου στο Phoenix της Αριζόνα, όπου έπαιξε ζωντανά για πρώτη φορά το τραγούδι "Cage", καθώς και ένα άλλο από τα επερχόμενα κομμάτια του EP, το "Runnin’ From the Ghost".

Σχετικά με το The Cage, ο Idol δήλωσε: «Στο τελευταίο EP αρχίσαμε να ζεσταινόμαστε. Σε αυτό το EP έρχονται πολύ περισσότερα, με περισσότερη κιθάρα. Και αυτό είναι πολύ διασκεδαστικό. Ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι από το γεγονός ότι δεν είχαμε παίξει για μερικά χρόνια, και ξαφνικά ξεσπούσαμε στη σκηνή. Αυτό μας οδήγησε στο τι θα μπορούσε να είναι το επόμενο EP: λίγο ακόμα rock 'n' roll, λίγο πιο fuck you! [...] Η ουσία είναι ότι διασκεδάσαμε πολύ όταν το δημιουργούσαμε».

Το μουσικό βίντεο που σκηνοθέτησε ο Steven Sebring για το κομμάτι μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

The Cage Tracklist:
1. Cage
2. Running from the Ghost
3. Rebel Like You
4. Miss Nobody

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/77250-i-epistrofi-tou-billy-idol-exei-perissotero-rock-n-roll-video

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα