Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μέρος του Marvel Cinematic Universe έγινε η Megan Thee Stallion έπειτα από την εμφάνισή της σε επεισόδιο της She-Hulk

Λίγο πριν από την εμφάνισή της στο Fucking Identical Twins της A24, η Megan Thee Stallion βρέθηκε και σε επεισόδιο της πολυαναμενόμενης σειράς της Marvel



Μέρος του Marvel Cinematic Universe έγινε η Megan Thee Stallion, έπειτα από την εμφάνισή της σε επεισόδιο της She-Hulk: Attorney at Law του Disney+, το οποίο και αναμένεται να προβληθεί σύντομα από την πλατφόρμα.

Φήμες για την cameo εμφάνιση της Megan Thee Stallion στη σειρά είχαν ξεσπάσει από τον περασμένο κιόλας Μάρτιο, με αυτές να επιβεβαιώνονται σήμερα και επίσημα.

Η εμφάνισή της στη σειρά έρχεται λίγο καιρό πριν από το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην παραγωγή Fucking Identical Twins της A24, το οποίο και θα αποτελεί μια κωμωδία-μιούζικαλ και περιγράφεται ως ένα “subversive spin” του The Parent Trap (Δίδυμοι Μπελάδες). Η τραγουδίστρια-ηθοποιός θα βρεθεί δίπλα στους Nathan Lane, Bowen Yang και Megan Mullally για αυτόν της τον ρόλο.

Η Megan Thee Stallion έχει εκφράσει επίσης το ενδιαφέρον της να πρωταγωνιστήσει σε ένα υποθετικό reboot του cult classic cheerleading film του 2000, Bring It On, στο οποίο και θα ήθελε να υποδυθεί τον ρόλο της Isis που ενσάρκωσε με επιτυχία η Gabrielle Union.

Παρά την έντονη ενασχόλησή της με την υποκριτική το τελευταίο διάστημα, η ίδια παραμένει άκρως δραστήρια και στο τραγούδι, έχοντας πρόσφατα κυκλοφορήσει τον δίσκο Traumazine, που περιλαμβάνει singles όπως τα “Sweetest Pie” με την Dua Lipa, “Plan B”, “Pressurelicious” featuring Future και “Her”.

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/77306-meros-tou-marvel-cinematic-universe-egine-i-megan-thee-stallion-epeita-apo-tin-emfanisi-tis-se-epeisodio-tis-she-hulk

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

David Sanborn: Έφυγε από τη ζωή ο σαξοφωνίστας των David Bowie, Stevie Wonder και James Brown

Ο Sanborn ηχογράφησε με δεκάδες δημοφιλείς καλλιτέχνες και υπήρξε πρωτοπόρος του μοντέρνου ήχου για το σαξόφωνο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακούστε το νέο δίσκο της Μαρίνας Σάττι με τίτλο P.O.P.

Ο δίσκος περιλαμβάνει εκτός από το “ZARI” με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision και το “EIMAI KALA”, σε στίχους της life coach Κατερίνα Σαλακά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 21 Μαΐου

Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες

SINGLES

Πώς να προσελκύεις αυτούς που θες στη ζωή σου

15 συμπεριφορές κλειδιά που θα σε φέρουν πιο κοντά με τους άλλους

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 8ου Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCha

Από 27 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2024! Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου