Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Ozzy Osbourne μιλά για τη ζωή με την ασθένεια του Parkinson: «Νιώθω σαν να περπατώ φορώντας μολυβένιες μπότες»

Τα προσωπικά του βιώματα σχετικά με το Parkinson μοιράστηκε ο θρυλικός frontman των Black Sabbath σε πρόσφατη συνέντευξή του



Για τη ζωή με  την ασθένεια του Parkinson μίλησε πρόσφατα ο θρυλικός frontman των Black Sabbath, Ozzy Osbourne, ο οποίος και έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Observer.

Ο Osbourne, ο οποίος και έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια πολλαπλά προβλήματα υγείας, ανέφερε στο περιοδικό: «Νομίζεις ότι σηκώνεις το πόδι σου, όμως αυτό δεν κουνιέται. Νιώθω σαν να περπατώ φορώντας μολυβένιες μπότες».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ασθένεια από την οποία υποφέρει του έχει προκαλέσει κατάθλιψη, ενώ η φαρμακευτική αγωγή στην οποία υποβάλλεται συνοδεύεται από πληθώρα από παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας μνήμης και της δυσκοιλιότητας.

«Βρέθηκα σε ένα σημείο που ήταν πολύ χαμηλότερο από εκεί όπου ήθελα να βρίσκομαι», αποκάλυψε ο Ozzy σχετικά με την ψυχική του κατάσταση. «Τίποτα από αυτά που ένιωθα δεν φάνταζε καλό. Τίποτα. Οπότε ξεκίνησα να λαμβάνω αντικαταθλιπτικά και δουλεύουν μια χαρά».

Ο μουσικός εξήγησε στη συνέχεια της συνέντευξης ότι το χειρότερο σχετικά με την ασθένεια του Parkinson είναι ότι δεν φαίνεται να τελειώνει. «Μαθαίνεις να ζεις τη στιγμή, γιατί δεν γνωρίζεις τι πρόκειται να συμβεί. Δεν γνωρίζεις πότε θα ξυπνήσεις και αν θα είσαι σε θέση να σηκωθείς από το κρεβάτι. Απλώς δεν το σκέφτεσαι».

Σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετώπισε επίσης στο λαιμό του, ο Ozzy ανέφερε: «Έφτασα σε σημείο που σκεφτόμουν: «Θεέ μου, ας μην ξυπνήσω το επόμενο πρωί». Γιατί βίωνα ένα απίστευτο μαρτύριο». Ο ίδιος προχώρησε σε ένα χειρουργείο τον περασμένο Ιούνιο, κατά τη διάρκεια του οποίου αφαιρέθηκαν δύο μεταλλικά εξαρτήματα από προηγούμενη εγχείρηση, τα οποία είχαν χαλαρώσει και πίεζαν τα κόκαλα της σπονδυλικής του στήλης, προκαλώντας ταυτόχρονα νευρικούς πόνους.

Παρά τα πολλαπλά προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια, ο Ozzy επιθυμεί να ξανακάνει μια περιοδεία: «Σας το λέω, θα προσπαθήσω όσο μπορώ για μια ακόμη περιοδεία. Δεν έχετε δει το τέλος του Ozzy Osbourne, σας το υπόσχομαι. Αν χρειαστεί να ανέβω εκεί και πεθάνω στο πρώτο κομμάτι, θα είμαι και πάλι εκεί την επόμενη μέρα».

Ο Ozzy Osbourne πρόκειται να κυκλοφορήσει τον νέο του σόλο δίσκο, Patient Number 9, στις 9 Σεπτεμβρίου. Στο LP πρόκειται να δούμε συμμετοχές των Tommy Iommi, Eric Clapton, Jeff Beck, Zakk Wylde, Chad Smith, Mike McCready, Robert Trujillo και του εκλιπόντα Taylor Hawkins, μεταξύ άλλων.

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/77310-o-ozzy-osbourne-mila-gia-ti-zoi-me-tin-astheneia-tou-parkinson-niotho-san-na-perpato-forontas-molyvenies-botes

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά