Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Elton John τιμά τη Βασίλισσα Ελισάβετ II κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Toronto

«Ηγήθηκε της χώρας εν μέσω μερικών από τις καλύτερες και πιο σκοτεινές στιγμές με χάρη, ευπρέπεια και γνήσια φροντίδα και ζεστασιά».



Τη Βασίλισσα Ελισάβετ II τίμησε ο Elton John κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Toronto στις 8 Σεπτεμβρίου, λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της είδησης του θανάτου της.

Η Ελισάβετ πέθανε σε ηλικία 96 ετών στην οικία της στο Balmoral της Σκωτίας, έχοντας συμπληρώσει 70 χρόνια στον θρόνο.

Έχοντας αρχικά αποχαιρετήσει τη Βασίλισσα με ένα statement στο Twitter του, ο John σταμάτησε τη συναυλία του στο Rogers Centre του Toronto, για να μιλήσει λίγο ακόμη για την εκλιπούσα μονάρχη.

«Σήμερα είχαμε τα πιο στενάχωρα νέα για τον θάνατο της Αυτού Μεγαλειότητος της Βασίλισσας Ελισάβετ. Υπήρξε μια παρουσία που σε ενέπνεε όταν βρισκόσουν δίπλα της – έχω βρεθεί δίπλα της και ήταν φανταστική. Ηγήθηκε της χώρας εν μέσω μερικών από τις καλύτερες και πιο σκοτεινές στιγμές με χάρη, ευπρέπεια και γνήσια φροντίδα και ζεστασιά».

«Είμαι 75 – έχει υπάρξει μαζί μου όλη μου τη ζωή, και νιώθω πoλύ στενοχωρημένος που δεν θα είναι μαζί μου πια», πρόσθεσε ο μουσικός. «Όμως χαίρομαι που βρίσκεται εν ειρήνη και χαίρομαι που αναπαύεται, και το αξίζει γιατί δούλεψε πολύ σκληρά. Στέλνω την αγάπη μου στην οικογένεια και τους αγαπημένους της. Θα μας λείψει, όμως το πνεύμα της ζει και απόψε γιορτάζουμε της ζωή της με μουσική – ΟΚ;».

Ο John ερμήνευσε στη συνέχεια την επιτυχία του από το 1974, “Don’t Let The Sun Go Down On Me”.

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/77404-o-elton-john-tima-ti-vasilissa-elisavet-ii-kata-ti-diarkeia-synavlias-tou-sto-toronto

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

Προτεινόμενα

CELEBS

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Διακοπές στην Πράγα με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι πέρασε εκεί τις πασχαλινές του διακοπές

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

 O Bono γίνεται 64 και με τη μουσική και τη ζωή του προσπαθεί να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο

«Η μουσική συμπληρώνει τις λέξεις όταν οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι να πουν» Bono

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 10 Μαΐου

Εάν θέλετε πραγματικά να εξαφανιστεί το άγχος, πιστέψτε στον εαυτό σας