Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Red Hot Chili Peppers διασκευάζουν το “Smells Like Teen Spirit” των Nirvana

Θυμίζοντας στο κοινό ότι το 1991, τα δύο συγκροτήματα είχαν περιοδεύσει μαζί



Το “Smells Like Teen Spirit” των Nirvana διασκεύασαν πρόσφατα οι Red Hot Chili Peppers, οι οποίοι και έκλεισαν ένα benefit concert για το Silverlake Conservatory of Music το Σάββατο που μας πέρασε.

Ο frontman των Chili Peppers, Anthony Kiedis, ερμήνευσε την πρώτη στροφή του κομματιού με το κεφάλι του καλυμμένο με ένα μπλουζάκι, προτού να περάσει το μικρόφωνο στον κιθαρίστα τους, John Frusciante, ο οποίος και τραγούδησε το κλασικό ρεφραίν του.

Οι Chili Peppers υπενθύμισαν στο κοινό σε πρόσφατη εμφάνισή τους στο Howard Stern Show, ότι πίσω στο 1991, οι ίδιοι είχαν περιοδεύσει μαζί με τους Nirvana. «Θυμάμαι να αισθάνομαι ότι, ξέρεις, υπάρχουν καλές μπάντες, υπάρχουν όμως και οι Nirvana, οι οποίοι κουβάλαγαν μια στιβαρή μαγεία, ένα συναίσθημα ότι πρόκειται για μια ισχυρή παρουσία που πρέπει κανείς να σέβεται», ανέφερε τότε ο Flea.

Από την πλευρά του, ο Kiedis παραδέχθηκε ότι ήταν υπερβολικά αγχωμένος δίπλα στον Kurt Cobain, γιατί θαύμαζε τη δουλειά του και γιατί ο Cobain «δεν ήταν ο τύπος που θα συζητούσε το ότι ήταν frontman, ήταν απλά ντροπαλός μέσα στην ενέργειά του».

Πρόσφατα, οι Red Hot Chili Peppers ανακηρύχθηκαν η πρώτη rock μπάντα εδώ και 17 χρόνια με δύο No. 1 albums σε έναν ημερολογιακό χρόνο, χάρη στους δίσκους τους Unlimited Love και Return of the Dream Canteen.

https://youtu.be/ONpzIxmfAso

https://youtu.be/snTHwt761KM

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/77896-oi-red-hot-chili-peppers-diaskevazoun-to-smells-like-teen-spirit-ton-nirvana

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 11 Μαΐου

Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς θέλετε να περάσετε πραγματικά τη γιορτή της μητέρας: Βάλτε τον εαυτό σας πρώτο χωρίς ενοχές

Είναι εντάξει να πείτε «όχι» και να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας.