Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το “Interstellar” κατονόμασε ως το αγαπημένο score που έχει γράψει ποτέ ο Hans Zimmer

Τουλάχιστον για την ώρα! 



Το Interstellar κατονόμασε ως το αγαπημένο score που έχει γράψει ποτέ ο Hans Zimmer, αναφέροντας πως η μουσική της ταινία του Christopher Nolan από το 2014 είναι μάλλον η καλύτερη δουλειά της καριέρας του μέχρι σήμερα.

Ο Γερμανός συνθέτης τοποθετήθηκε πάνω στο εν λόγω ζήτημα σε ένα video clip που ο ίδιος μοιράστηκε στο TikTok με τους θαυμαστές του.

https://www.tiktok.com/@hanszimmer/video/7177805161581055278?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7017755881497970181

«Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια ποιο είναι το αγαπημένο μου score και εγώ αποφεύγω να απαντήσω την ερώτηση. Γιατί λοιπόν αυτή τη φορά να μην την απαντήσω;», ανέφερε ο Zimmer. «Θα σας πω λοιπόν ότι το αγαπημένο score που έχω γράψει είναι το Interstellar. Ή μάλλον δεν έχω γράψει ακόμα το αγαπημένο μου score. Οπότε ίσως αυτή είναι η καλύτερη απάντηση».

Ο Zimmer έχει υπογράψει κατά τη διάρκεια της καριέρας του περισσότερα από 100 soundtrack και film scores από τα early 1980s, όταν και ο ίδιος ξεκίνησε. Μεταξύ άλλων έχει γράψει τη μουσική ταινιών όπως Ο Βασιλιάς των Λιονταριών, Inception, Ο Σκοτεινός Ιππότης, Οι Πειρατές της Καραϊβικής, Δουνκέρκη, Blade Runner 2049  και Ο Μονομάχος.

Για το επόμενο διάστημα, οι σινεφίλ θαυμαστές του έχουν να περιμένουν τη μουσική του για τις ταινίες Dune: Part Two και Mufasa: The Lion King, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν το 2023 και 2024 αντίστοιχα.

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/78393-to-interstellar-katonomase-os-to-agapimeno-score-pou-exei-grapsei-pote-o-hans-zimmer

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας