Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Το ρεκόρ για τα περισσότερα βραβεία Grammy όλων των εποχών έσπασε η Beyoncé

Η Queen Bey είναι και επίσημα η πιο πολυβραβευμένη τραγουδίστρια όλων των εποχών για τον ιστορικό μουσικό θεσμό



Το ρεκόρ για τα περισσότερα βραβεία Grammy όλων των εποχών κατάφερε να σπάσει στην απονομή του 2023 η Beyoncé, η οποία είναι πλέον επίσημα η κάτοχος 32 αγαλματιδίων του ιστορικού μουσικού θεσμού.

Στην απονομή που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου, η Beyoncé ξεπέρασε το ρεκόρ που κατείχε προηγουμένως ο μουσικός της κλασικής, Georg Solti, με 31 βραβεία, όταν η ίδια απέσπασε αυτό για το Best Dance/Electronic Music Album για το Renaissance.

Το εν λόγω βραβείο ήταν και το τέταρτο που απέσπασε η Beyoncé μέσα στη βραδιά, από την οποία έφυγε και με τα Best Dance/Electronic Recording για το “Break My Soul”, Best Traditional R&B Performance για το “Plastic Off The Sofa” και Best R&B Song για το “Cuff It”. Η ίδια υπήρξε υποψήφια σε 9 κατηγορίες στη φετινή διοργάνωση.

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/78767-to-rekor-gia-ta-perissotera-vraveia-grammy-olon-ton-epoxon-espase-i-beyonce

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακούστε το νέο δίσκο της Μαρίνας Σάττι με τίτλο P.O.P.

Ο δίσκος περιλαμβάνει εκτός από το “ZARI” με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision και το “EIMAI KALA”, σε στίχους της life coach Κατερίνα Σαλακά

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Έχεις λεπτά χείλη; Με αυτά τα tips θα εφαρμόσεις το κραγιόν τέλεια

Το μακιγιάζ των χειλιών ποτέ δεν υπήρξε πιο εύκολη υπόθεση