Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Nick Cave και οι Bad Seeds γιορτάζουν τα 10 χρόνια του Push the Sky Away με ένα concert film για τους θαυμαστές τους

Δείτε ολόκληρο το concert film στη σχετική ιστοσελίδα



Δέκα ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που ο Nick Cave και οι Bad Seeds κυκλοφόρησαν τον 15ο δίσκο της καριέρας τους, το αξεπέραστο Push the Sky Away. Σε αυτόν θα έπαιζαν για πρώτη φορά δίχως τη συμμετοχή του Mick Harvey, αλλά με έναν Barry Adamson να επιστρέφει στο συγκρότημα. Λίγες μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία του, θα το ερμήνευαν ολόκληρο ζωντανά στο Fonda Theater του Los Angeles.

Για να γιορτάσουν λοιπόν σήμερα τη συμπλήρωση δέκα ετών από την κυκλοφορία του δίσκου, ο Nick Cave και οι Bad Seeds έδωσαν στη δημοσιότητα ολόκληρο το concert film που είχαν γυρίσει εκείνο το βράδυ για τους θαυμαστές τους, το οποίο και μπορείτε να stream-άρετε δωρεάν για περιορισμένο διάστημα στην ιστοσελίδα Push the Sky Away.

Το site περιλαμβάνει ακόμη exclusive videos με το making of του Push the Sky Away, όπως και live εμφανίσεις και τα official music videos για τα singles του δίσκου, “Jubilee Street” και “Higgs Boson Blues”.

https://youtu.be/kDvF3rgi6B4

«Το Push the Sky Away ήταν η αρχή μια νέας, άγριας περιπέτειας για τους Bad Seeds», δήλωσε ο Nick Cave σε σχετικό statement. «Ο δίσκος άνοιξε μια ολοκαίνουρια προσέγγιση στον τρόπο που δημιουργούμε μουσική. Ήταν το ξεκίνημα ενός νέου γραψίματος – ένα είδος ελεγχόμενου αυτοσχεδιασμού».

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/78854-o-nick-cave-kai-oi-bad-seeds-giortazoun-ta-10-xronia-tou-push-the-sky-away-me-ena-concert-film-gia-tous-thavmastes-tous

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακούστε το νέο δίσκο της Μαρίνας Σάττι με τίτλο P.O.P.

Ο δίσκος περιλαμβάνει εκτός από το “ZARI” με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision και το “EIMAI KALA”, σε στίχους της life coach Κατερίνα Σαλακά

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Έχεις λεπτά χείλη; Με αυτά τα tips θα εφαρμόσεις το κραγιόν τέλεια

Το μακιγιάζ των χειλιών ποτέ δεν υπήρξε πιο εύκολη υπόθεση