Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μια διασκευή του “Just A Girl” των No Doubt tease-αρε η Florence + The Machine για τη νέα σεζόν του Yellowjackets

Δείτε το σχετικό post 



 

Μια διασκευή του “Just A Girl” των No Doubt tease-αρε η Florence + The Machine για τη νέα σεζόν του επιτυχημένου Yellowjackets. Μέσα από μια ανάρτησή της στα social media στις 6 Μαρτίου, η Florence Welch μοιράστηκε με το κοινό ένα σύντομο video με την ίδια να τσεκάρει μια ράγα με κρεμασμένα tour outfits στο backstage συναυλίας της. Η τραγουδίστρια λίγο πριν το τέλος του video βρίσκει το χαρακτηριστικό μπλε-κίτρινο Yellowjackets logo ραμμένο πάνω σε ένα μπουφάν το οποίο και επιλέγει για να φορέσει, στρεφόμενη προς την κάμερα και ανακοινώνοντας την επικείμενη συνεργασία.

“So happy I got picked for the team this year ?”, αναφέρει το caption του clip, όσο ακούγεται μια εκδοχή του “Just A Girl” των No Doubt από το 1995.

Ο official λογαριασμός Yellowjackets στο Instagram απαντά μάλιστα στην ανάρτησή της με τη φράση: “We make one hell of a team”.

https://www.instagram.com/p/Cpc9Enps1xz/

Το “Just A Girl” των No Doubt περιλαμβάνεται στο τρίτο studio album του συγκροτήματος, Tragic Kingdom. Στο ενδυναμωτικό κομμάτι, η Gwen Stefani τραγουδά για το πώς οι γυναίκες στα ’90s απολάμβαναν πολύ διαφορετική αντιμετώπιση από τους άνδρες.

Το Yellowjackets αποτελεί έναν συνδυασμό survival epic, ψυχολογικού horror story και coming-of-age δραματικής σειράς, που σημείωσε πέρυσι μεγάλη επιτυχία όταν και προβλήθηκε τηλεοπτικά. Η νέα σεζόν του αναμένεται για τις 24 Μαρτίου στο Showtime, ενώ σε αυτή θα δούμε και τον Elijah Wood.

 

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/79145-mia-diaskevi-tou-just-a-girl-ton-no-doubt-tease-are-i-florence-the-machine-gia-ti-nea-sezon-tou-yellowjackets

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

David Sanborn: Έφυγε από τη ζωή ο σαξοφωνίστας των David Bowie, Stevie Wonder και James Brown

Ο Sanborn ηχογράφησε με δεκάδες δημοφιλείς καλλιτέχνες και υπήρξε πρωτοπόρος του μοντέρνου ήχου για το σαξόφωνο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακούστε το νέο δίσκο της Μαρίνας Σάττι με τίτλο P.O.P.

Ο δίσκος περιλαμβάνει εκτός από το “ZARI” με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision και το “EIMAI KALA”, σε στίχους της life coach Κατερίνα Σαλακά

Προτεινόμενα

CELEBS

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή!

CELEBS

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήγε να δει τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο

«Τα πράγματα είναι σταθερά, με πολύ χαμηλά τη μπάλα»